مشاوره روانشناسی
مواردی که در تربیت چند فرزندی باید رعایت شود
دو شنبه 6 آذر 1396 ساعت 15:1 | بازدید : 147 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

 

 

چگونه چند کودک را همزمان تربیت کنیم ؟

 

نقش والدین در تربیت فرزندان ؟

خواهر و بردار چه تاثیری در خانواده دارند ؟

فاصله سنی کودکان چه نقشی در تربیت آنها دارد ؟

چه مواردی در تربیت ، چند فرزندی مهم است ؟

 

با توجه به شرایط زندگی امروز خیلی از والدین ترجیح می دهند تک فرزند باشند زیرا فرزند بیشتر عامل اضطراب و استرس در آنها می شود . داشتن خواهر و برادر باعث اجتماعی شدن و برقراری روابط می شود و آثار مثبتی دارد.

برای تربیت چندین فرزند چه کنیم ؟

برای تربیت درست فرزندان ، باید آگاهی و آموزش نسبت به وظایف خود ، تعداد فرزندان ، فاصله سنی آنها را توجه کنید و توجه داشته باشید و با آنها مهربان باشید.

روانشناسان بسیاری اظهار می کنند که  نقش پدر و مادر در تربیت فرزندان 11درصد است و نقش خواهر و برادر 33 درصد است . بطور کلی ؛ نقش خواهر و برادر 3 برابر والدین است ..

مواردی که در تربیت چند فرزندی باید رعایت شود :

تعداد و فاصله سنی بین فرزندان :

در زمانی که فاصله سنی فرزندان خیلی کم است حسادت و رقابت در آنها شدید است و اگر این فاصله سنی بیشتر باشد فشار کمتری به وجود می آید . روانشناسان و مشاوران متخصص بهترین فاصله سنی در بین فرزندان 20 تا 35 ماهگی است .

جنسیت فرزند :

جنسیت فرزندان یک امر مهمی است و در شرایطی که فرزند اول دختر باشد بطور معمول از نظر توانایی مغزی دو سال از فرزند پسر جلوتر است  .

اکثر روانشناسان متخصص اظهار می کنند که فرزند اول اگر در یک خانواده عادی باشد کمتر مستعد آسیب قرار می گیرد . در شرایطی که خانواده دارای 3 فرزند است بیشتر نیروها  روی فرزند سوم است و فرزند دوم بیشترین فشار روانی را خواهند داشت که بهتر است نوع رابطه بین آنها را کنترل کنید .

نقش فرزندان :

در خانواده هایی که چند فرزند دارند ؛ معمولا فرزندان آخر توجه شان در دست یابی به قدرت و انجام دادن بسیاری از کارها است و اغلب بیش از همه ، به والدین نزدیک می شوند و فرزندان اول نسبت آنها کمتر حسادت می کنند .

با داشتن چند فرزند ؛ هزینه ، وقت و انرژی بزرگ کردن چند فرزند ، کمتر از یک فرزند خواهد بود . داشتن یک فرزند شما را وادار می کند که علاوه براینکه وقت بیشتری بگذارید و به کارهای خود نرسید در زمانی که کودک از شما چیزی را درخواست می کند بلافاصله خواسته او را قبول کنید و انجام دهید ولی اگر دارای خواهر یا برادری باشد نیازی نیست شما تمام وقت خود را در اختیار او بگذارید .

زمانی که فرزند اول با قدرت در خانواده است و با آمدن فرزند دوم قدرتش متزلزل می شود حسادت در او پدیدار می شود و برخورد والدین در کم یا زیاد شدن حسادت بین آنها نقش بسزایی دارند .

سعی کنید به اعتراضات فرزندان خود توجه کنید و زمانی که بین فرزندان اختلاف است بین آنها مدیریت کنید و از احساس حسادت در آنها ، رقابت ، بحث و جدل بین فرزندان جلوگیری کنید و سعی کنید به خوبی این فضا را مدیریت کنند و تعامل را بین فرزندان برقرار کنند و مانع حسادت آنها شوند .

سعی نکنید فرزندان خود را از هم دور کنید . بسیاری از والدین با تصور اینکه ممکن است به هم آسیب برسانند از هم دورشان می کنند که این کار به هیچ وجه درست نیست و مادر باید ، نوع ارتباط را مدیریت کند .  تربیت مهمترین مسئولیت پدر و مادر نسبت به فرزند است .

با توجه به موارد گفته شد در جهت تربیت درست فرزندان و مدیریت بهتر بین آنها ، و یا در شرایطی که روابط بین کودکان نابسامان و آشفته است و مشکلاتی دارند بهتر است جهت بهبود روابط بین آنها با یک متخصص روانشناس یا مشاوران کودک و نوجوان مراجعه کنید و در شرایطی که دسترسی و وقتی برای مراجعه حضوری نداشتید می توانید به مرکز مشاوران تلفنی و آنلاین تماس بگیرید و از مشاوران و روانشناسان متخصص راهنمایی بگیرید .


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


اثرات روان‌شناختی مرگ والدین بر فرزندان
یک شنبه 5 آذر 1396 ساعت 14:59 | بازدید : 182 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

تاثیر مرگ مادر برکودک :

پس از مرگ مادر ، چگونه با کودک رفتار کنیم ؟

مرگ مادر چه تاثیر در کودک می گذارد ؟

چگونه با کودکی که والد خود را از دست داده برخورد کنیم ؟

با مواجه شدن با این شرایط چه باید کنیم ؟

مرگ مادر :

مرگ عامل فشار و استرس است که اگر با مرگ مادر یا پدر همراه شود ، از سخت ترین حوادثی است که در آینده کودک تاثیر می گذارد که در این شرایط کودک باید حمایت  شود و اتفاقات را در حد فهم کودک توضیح دهیم .کودکان تا قبل از دبستان ، مرگ را قابل برگشت می دانند و تصوری ندارند .

با مرگ مادر در قدم اول ؛ باید خاتمه زندگی را توضیح دهید و به او بگویید که مادر نمی تواند کارهایی که انجام می داد را انجام دهد زیرا مرده است و ما هم دیگر نمی توانیم آنها را ببینیم و مسلما رابطه ای که داشتیم را از دست خواهیم داد .

بطور طبیعی کودکی که در تمام وقت مادر او را در آغوش می گرفته و از او مراقبت می کرده و در تمام کارها همراه او بوده است و به کودک غذا یا هدیه میداده ، که با نبود مادر ، کودک احساس دلتنگی می کند و آن احساس امنیت را نسبت به دنیا از دست می دهد و بیشتر تمرکز می کند که چگونه مراقبت می شود .

مشخصا کودکان پیش دبستانی 4تا6 ساله نیز قادر به درک کردن و آگاهی از رفتار خود نیستند و نمی توانند احساسات و هیجانات خودشان را کنترل کنند و فقط می داند که هرفردی با فرد دیگر تفاوت دارد .

کودک در این سن بطور واضح درباره مرگ مادرش دچار فقدان ،افسردگی ، شوک عاطفی و حالتی بهت زده می شود . بااینکه کودک مرگ را جدایی می داند ولی بر رفتار اعضای خانواده و دیگران که مراقبش هست تمرکز دارد و  بازخورد میگیرند .

احساس کودکان زیر سه سال به خودشان ، براساس آن توجهی است که ما به آنها می دهیم . کودکان نیاز دارن که از آنها مراقبت شود آنها درک اینرا ندارند که والدین اگر فوت می شوند داوطلبانه و به خواست خودشان نیست که باید به او توضیح دهید .

کودکی که والد خود را از دست می دهد هنوز این اتفاق را باور نکرده است و در مرحله ناباروری است ولی در آخر بعد از یک تا دو سال خود را سازگار می کند .

مرگ مادر چه تاثیری بر کودک می گذارد ؟

آشفتگی روانی یکی از مهمترین اثرات مرگ والدین که با اندوه ، اضطراب و استرس همراه است که با وجود پدر یا مادر بازمانده ، کودک بهتر با این آشفتگی کنار می آید . اغلب کودکان در این شرایط از نزدیکان خود به سختی جدا می شوند و در بدترین حالت کودک همیشه احساس درد یا فقدان را لمس می کند و عزت نفس ندارد که در دختران موجب افزایش افسردگی و در پسران احساس استقلال می شود .

از اثرات دیگر می توان گفت مرگ زودهنگام در میان کودکانی که پدر و مادر آنها به جای مرگ طبیعی با عوامل غیر طبیعی مردند بیشتر است . گاهی نیز موجب خودکشی خواهد شد .

چگونه با کودکی که والد خود را از دست داده برخورد کنیم ؟

کودک را در انتظار نگذارید و به هیچ عنوان نگویید که (مادر یا پدر) آدم خوبی بوده است و به سفر یا به بهشت رفته است ؛ چراکه کودک تصور می کند که آدمهای خوب میمرند و این میل به خودکشی را در او شکل می دهد .

به او مسئولیت سنگینی ندهید ؛ این کار بار هیجانی نامطلوبی دارد .

به کودکی که 9سال به بالا است اجازه دهید که در مراسم سوگواری شرکت کند و احساساتش را بروز دهد .

با او درباره ی اتفاقی که رخ داده صحبت کنید و به او توضیح دهید که چی شده است و در این شرایط تصمیمات مهمی نگیرید . بطور مثال : خانه را عوض نکنید و وسایل فرد مرده را از بین نبرید که این عاملی برای عقده ای شدن کودک می شود در عوض به او احساس امنیت و توجه دهید یا یک یاد بود از متوفی به کودک بدهید و او را تنها نگذارید .

با کودکی که والد خود را از دست داده است چه باید کنیم ؟

 به کودک تعریف ساده ای از مرگ دهید و او را به خیال پردازی نندازید و اجازه دهید با واقعیت روبه رو شود و به او اطلاعات غلطی ندهید .

مرگ را برای کودک مبهم نکید و مراقب کلماتی که بکار می برید باشید و سعی کنید مشکلات را بزرگ جلوه ندهید و از گفتن خاطرات بد بپرهیزید .

گریه کردن در مقابل کودک نباید بصورت هیجانی و وحشتناک باشد .

در چنین شرایطی سعی کنید کودک را بیشتر مورد توجه و حمایت قرار دهید و اگر علائم افسردگی یا رفتارهای نامطلوب در کودک مشاهده کردید لازم است که به یک متخصص روانشناس یا مشاوره کودک مراجعه کنید و در صورت نیاز سریع و عدم دسترسی می توانید با مرکز مشاوران تلفنی و آنلاین تماس بگیرید .


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


بلوغ زودرس کودکان
شنبه 4 آذر 1396 ساعت 20:0 | بازدید : 183 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

بلوغ زودرس

بلوغ زودرس چه نشانه هایی دارد و از چه سنی شروع می شود ؟

بلوغ زودرس بر اثر غیر طبیعی بودن چند غده در بدن و پس از آن ترشح هورمون هایی در بدن به وجود می آید که در اکثر موارد ، رشد و بلوغ در دستگاه تناسلی نمایان می شود .

بلوغ زودرس در یک کودک خیلی زودتر از حد انتظار رخ می دهد این در حالی است که هیچ عیب و ایرادی در کودک وجود ندارد ؛ بدین ترتیب است که مثلا در دختران هفت یا هشت ساله و یاد حتی نه ساله ممکن است پستان ها جوانه بزند و مقداری موی شرمگاهی نمایان شود .

سن بلوغ زودرس

از آنجا که به طور کلی مسیر رشد در پسر ها دیر تر از دخترهاست به مثابه ی آن بلوغ زودرس نیز کمی دیرتر اتفاق می افتد بنابراین سن بلوغ زودرس در پسران حدودا ده سالگی است و در دختران حدود هشت و هشت و نیم سالگی .

 با این حال اگر بلوغ در فرزند پسر یا دخترتان خیلی زودتر از این سنین رخ داد حتما و الزاما به  پزشک مراجعه کرده و پیگیری های لازم را انجام دهید .

آنچه که در بلوغ زودرس حائز اهمیت است مساله ی سرعت رشد و جهش رشدی برای کودک و وارد شدن یکدفعه ای به دوران نوجوانی است و در این بین تطابق روانی نوجوان با وضعیت موجود مطرح است .  چراکه نوجوان پس از این تغییرات خود را با بقیه همسالان متفاوت می بیند و در بسیار ی موارد ممکن است از جمع دوستان طرد شده و کنار گذاشته شود .

تفاوت بلوغ زودرس در دختران و پسران

معمولا بچه هایی که دچار بلوغ زودرس می شوند به حمایت بیشتری احتیاج دارند و این حمایت کردن برای دختران و پسران متفاوت است چرا که نوع  بلوغ زودرس در آن ها نیز متفاوت می باشد . پسر ها معمولا به این مساله بیشتر افتخار می کنند چرا که فکر می کنند نسبت به همسالان خود قوی ترند و از نظر خصوصیات جنسی کاملتر از بقیه ی پسر ها هستند .

در مجموع بلوغ زودرس علاوه بر اینکه می تواند عارضه ها و مسائلی را به دنبال داشته باشد می تواند برای بعضی نوجوان ها خطر ساز نیز باشد بدین ترتیب که ممکن است توسط نوجوان های مسن تر و یا افراد بالغ مورد سو استفاده جنسی قرار بگیرند .

کودکان و نوجوانانی که درگیر بلوغ زود رس می شوند ، در اکثر موارد نمی توانند به تنهایی با این موقعیت خود را وفق بدهند بنابراین به کمک وراهنمایی خانواده و والدین نیاز دارند و به دنبال آن شما والدین می توانید از راهنمایی های مفید روانشناسان و مشاوران متخصص مرکز مشاوران هیروو از طریق مشاوره تلفنی و آنلاین ، بهره مند شوید .


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


اهمیت و ارزش بازی برای کودکان چیست ؟
پنج شنبه 2 آذر 1396 ساعت 12:37 | بازدید : 150 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

بازی درمانی کودکان

بازی فعالیتی طبیعی ، شگفت انگیز و بسیار پررمز و راز است . بازی وسیله ای برای بیان احساسات ، برقراری روابط ، توصیف تجربیات ، آشکار کردن آرزوها و خودشکوفایی است و از آن جایی که کودکان نسبت به بزرگترها قابلیت کلامی و شناختی کم تری در بیان احساسات خود دارند ، بازی برای آن ها یک وسیله ی ارتباطی و عینی برای برخورد با مشکلات ، کنار آمدن با آن ها و فهم دنیای اطراف است .

اهمیت و ارزش بازی

بازی کردن کودک مساوی با صحبت کردن بزرگسالان و اسباب بازی ها ی او کلمات کودک هستند .

1 ورزیده شدن بدن کودک و تقویت و رشد عضلات کودکان

2 به کار انداختن نیروهای ذهنی کودک و توانایی تفاوت قایل شدن بین واقعیت و خیال

3 رشد مهارت های اجتماعی

انواع بازی

بازی فعال

بازی مهارتی اکتشافی

بازی تقلیدی

بازی با قاعده

نقش بازی درمانی

بازی نقش وقتی کودکان نمی توانند تفکرات و احساسات خود را به روشنی و وضوح برای دیگران توصیف کنند ، اغلب ادراک ، تجربیات ، ترس ها و آرزوهایشان را در خلال بازی درمانی نشان می دهند و این بهترین وسیله برای ورود به دنیای کودک است .

بازی درمانی فرصتی را فراهم می کند تا بتواند نگرانی ها و نارضایتی هایش از محیط را تخلیه و عواطف خود را بیان کند .

بازی درمانی می تواند در درمان بیش فعالی ، کودکان اوتیسم ، درمان افسردگی ، درمان وسواس و درمان اضطراب بسیار موثر باشد .

انواع بازی درمانی

بازی درمانی فعال : انتخاب و طراحی بازی ها با توجه به مشکل کودک به وسیله ی روانشناس کودک صورت می گیرد.

بازی درمانی غیر فعال : در این روش انتخاب بازی ها توسط کودک برای روانشناس کودک ارزش درمانی دارد . 

از آنجایی که بازی درمانی به عنوان یک درمان کمکی در کنار درمان های دیگر قرار دارد ، لازم است تحت نظر و سرپرستی روانشناس و متخصص کودک انجام شود . شما می توانید از طریق مشاوره تلفنی با مرکز مشاوره کودکان ، با افراد متخصص در این حوزه در ارتباط باشید و نسبت به رفع مشکل کودک خود اقدام کنید . 


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تاثیر قصه ها و افسانه ها در کودکان
پنج شنبه 2 آذر 1396 ساعت 13:42 | بازدید : 164 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

نقش قصه گویی در سلامت روان کودک :

قصه و داستان کودک ، عاملی برای رشد زبان کودک است و به نوعی زندگی اجتماعی و فرهنگی ، رفتار ، اعتقادات را مشخص می کند . قصه گویی معمولا نیازها و خواسته های انسان را با زبان ساده بیان می کند .

متخصصان روانشناسی قصه گفتن را برای تکامل مغز لازم می دانند . قصه گویی زبان کودک را برای بیان کلمات صحیح  بهتر می کند و به شناسایی صدای والدین و راحت صحبت کردن کودک نقش دارد . کودکانی که اختلالهای رفتاری دارند در بیشتر مواقع مورد سرزنش و تنبیه قرار گرفته اند در معرض افسردگی قراردارند و قصه درمانی راهی برای درمان افسردگی و درمان اضطراب کودک است .

تاثیر قصه در کودکان :

کودکان از طریق داستانهای شادی آور باحقایقی آشنا می شوند و با الهام گیری از شخصیتهای قصه ، اعتماد به خود را افزایش می دهند .

وقتی کودکی قصه ای را می شنود یک چهره ای که برایش نفرت انگیز بوده را ممکن است دوست بدارد و اعتقاد به قصه به او جرئت می دهد که در نخستین برخورد با یک کودک ناشناس خود را کنار نکشد .

قصه گویی ، مهارت کلامی کودک را افزایش می دهد و در رشد زبان کودک تاثیر می گذارد .

همزمان که کودک کلمات و عبارات جدید یاد می گیرد با پیچیدگی های زبان نیز آشنا می شود . قصه گویی به کودک کمک می کند که طبق یک الگوی منظم نحوه تلفظ کلمات و عبارات را بیاموزد و مهارتهای شنیداری خود را افزایش دهد . قصه گویی باعث آرامش و تقویت حافظه کودک می شود.

اغلب کودکان عادت دارند کارها را از روی عادت یاد بگیرند بدان آن که اطلاعی درباره آن داشته باشند . قصه گویی باعث می شود کودک از آن چیزی که می شنود درک درستی داشته باشد و از آن در مهارتایفاینقش استفاده کند .

از طریق قصه گویی بسیاری از ارزشهای اخلاقی مثل : شجاعت ، نوع دوستی ، امیدواری و ... در کودک تقویت می شود .

بهترین شیوه برای گفتن قصه گویی این است که : بعد از گفتن هر قصه یا هنگام قصه گویی به کودک فرصت داده شود  فکر کند و درباره آن حرف بزند و نظر دهد و این از نظر عاطفی و عقلی برای کودک مفید است  .

خوب است که قصه ها ؛ سرگرم کننده باشد و قدرت و حس استقلال طلبی را در کودک ایجاد کند و باعث شکل گیری توانایی ذهنی ، تخیل فعال و خلاقیت کودک شود و نیازهای درونی او را جدی بگیرد و مهارت ایفای نقش را در او تقویت کند  .

مشاوره تلفنی :

در نظر داشته باشید که پرورشی که روح اطفال از راه گفتن داستان و قصه بدست می آورد بسیار زیاد است . جهت راهنمایی بیشتر و مشورت برای کمک به درمان افسردگی و درمان اضطراب کودک یا برای کمک به زبان کودک و آگهی یافتن از تاثیر قصه گویی در کودکان می توانید به مرکز مشاوره کودک یا مرکز تخصصی کودک و نوجوان مراجعه کنید و یا از طریق مشاوران تلفنی و آنلاین اطلاعاتی را بدست آورید .


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


روش های آرام کردن کودک
چهار شنبه 1 آذر 1396 ساعت 8:58 | بازدید : 142 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

درمان روانشناسی گریه زیاد کودک

گریه کودک یکی از راه های برقراری ارتباط او با اطرافیان است . گریه در مراحل رشد کارکرد و دلایل متفاوتی دارد . گریه در مراحل اولیه ، بیشتر به دلیل بروز یک نیاز صورت می گیرد و کاملا طبیعی است . گرسنگی : کودک در هنگام گرسنگی گریه می کند و از این طریق به مادر خود این را می فهماند که زمان غذا خوردنش است . خواب : کودکان در هنگام خستگی ممکن است گریه کنند و از این طریق نیاز خود را به استراحت نشان می دهند . پوشک کثیف : در شرایطی که کودک خودش را خیس کرده است و پوشک او کثیف شده است ممکن است اعتراض خود را نسبت به شرایط با گریه کردن نشان دهد . مشکلات شکمی : اگر کودک شما بعد از غذا خوردن بی قرار می شود و گریه می کند می تواند نشانه ی مشکلاتی مانند نفخ شکم ( کولیک ) باشد . رویش دندان ها و حتی سرما خوردگی های کوچک می تواند باعث گریه کودک شود . به جز علل جسمی گریه کودک ، اگر کودک در سنین بالاتر و با شدت بیشتری گریه کرد و گریه ها منشاء زیستی نداشت ، می توان به علل روانشناختی پرداخت : افسردگی : کودکان در دوره ی افسردگی بسیار حساس و زودرنج هستند و ممکن است سر کوچک ترین چیز گریه کنند . البته شکل گریه های کودک افسرده بیشتر حالت نق زدن و غرغر کردن است . اضطراب : کودکی که مضطرب است ممکن است به دلیل ترس و دلمشغولی هایی که دارد ، به شدت گریه می کند . خواسته های غیر معقول و غیر منطقی : گاهی کودکان برای هر چیزی که می خواهند گریه می کنند و پدر و مادر هم به واسطه ی گریه کودک تن به خواسته ی او می دهند و همین باعث تداوم گریه های لجبازی می شود . جلب توجه : کودکان یاد می گیرند در برخی شرایط برای این که توجه اطرافیان به خصوص پدر مادر را به خود جلب کنند گریه کنند و از این راه به خواسته ی خود که همان برانگیختن واکنش دیگران است ، می رسند .

درمان گریه کودک :

برای آرام کردن کودک در هنگام گریه باید به نیازهای جسمی او توجه کنید ، اگر گریه ی کودک به دلیل نیاز است ، آن را برطرف کنید . اگر گریه کودک ناشی از جلب توجه و به دلیل خواست های غیر منطقی است ، بهترین کار این است که به او توجه نشان ندهید و یا دست او را بگیرید و با حالت خنثی به چشم های او نگاه کنید . این کار موجب تفکر او نسبت به رفتارش می شود .

مشاوره تلفنی :

اگر در برخورد با گریه کودک خود دچار مشکل هستید و نمی دانید باید چه واکنشی داشته باشید ، حتما از طریق مرکز مشاوره تخصصی کودکان با روانشناس منخصص کودکان در ارتباط باشید و ضمن مشاوره تلفنی و مشاوره آنلاین ، نسبت به حل مشکل خود اقدام کنید .  


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


راه های صحیح دستوردادن به کودکان
دو شنبه 29 آبان 1396 ساعت 13:54 | بازدید : 183 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

چگونه به کودک دستور دهیم ؟

راه های صحیح دستوردادن به کودک ؟

همیشه دقت داشته باشید هنگامی که از کودک خواسته ای دارید  فعل های معکوس به کار نبرید . مثلا وقتی کودک کار بدی انجام میدهد او را تایید نکنید چرا که در این صورت کودک دچار دوگانگی شده و اصطلاحا گیج می شود .

نکته ی دیگر اینکه به هیچ وجه در هیچ موقعی کودک را سرزنش نکنید . او را به خاطر کار خطایی که کرده است ، تحقیر نکنید . مثلا به او نگویید تو همیشه کثیف و شلخته ای برو ؛ همین الان دست هایت را بشور . به عبارت ساده تر به کودک برچسب نزنید .

دیگر این که هنگام درخواست کردن و دستور دادن به کودک ، او را نترسانید . مثلا به او نگویید ، اگر به حمام نروی برای همیشه بوی بد خواهی گرفت و یا اگر صبحانه نخوری هیچ وقت بزرگ نمی شوی . در این صورت کودک از روی ترس همه کارهایش ، ازجمله غذا خوردن را انجام میدهد .

برای اجرای دستور و خواسته تان به کودک باج ندهید .

اگر به کودک برای رعایت مقررات و رفتار کردن صحیح رشوه و باج دهید ، در این صورت کودک ، قبل از هر کاری از شما جایزه و پاداش می خواهد و این خود داستانی می شود . پس حواستان باشد که کی و چه موقعی باید برای انجام کارهای کودک به او پاداش دهید . به موقع این کار را بکنید .

نکته ی دیگر اینکه دستور و خواسته تان را چند بار تکرار نکنید . در این صورت کودک فکر میکند که برای انجام هر کاری وقت زیادی دارد ؛ چرا که مادر و یا پدر ، دوباره هم دستور را تکرار خواهد کرد . به جای تکرار در دستور دادن ، زمان مناسب آن را پیدا کنید .

چگونگی دستور دادن به کودک :

آرام و با ملایمت خواسته تان را به کودک بگویید .

از سرزنش کردن و توهین کردن به کودک ، در هنگام دستور دادن بپرهیزید .

حواستان باشد خواسته و دستور شما متناسب با توانایی های کودک باشد به گونه ای که کودک به راحتی از عهده ی آن بربیاد . بدین ترتیب کودک ضمن اینکه  کار و رفتار صحیح را انجام داده ، خود نیز از انجام کار احساس خوشایندی خواهد داشت و این برای تقویت اعتماد به نفس کودک بسیار مفید است . 


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


خانواده درمانی
دو شنبه 29 آبان 1396 ساعت 12:37 | بازدید : 214 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

متد های مختلف روانشناسی و درمان

امروزه روانشناسی کودک و مشاوره کودک بسیاری از متدها و روشهای درمانی را مطرح می کنند که  شایع ترین این روشهای درمانی عبارتند از :

درمانهای روانکاوی : در این درمان تا وقتی شخص شناخت کاملی از زیربنای ناهشیار اختلال کنونی خود در روابط اولیه اش با والدین و خواهر-برادرهایش پیدا نکند نمی تواند اختلالش را حل و فصل کند . فنون این درمان تداعی آزاد  ، تحلیل رویا  و انتقال است .

رفتار درمانی :

رفتار درمانگرها ، رفتار سازگارانه را راهی برای کنار آمدن با فشارهای روانی که شخص آنرا یاد گرفته است و هرچند بینش یافتن را هدفی ارزشمند می دانند ولی تغییر رفتار را تضمین نمی کنند . رفتار درمانگرها در نخستین نشست درمانی به دقت به درمانجو گوش می سپارند که درمانجو چه چیزی میخاد تغییر بدهد ؟ که نخستین قدم در رفتاردرمانی ، تعیین دقیق مشکل شخص . آنها با روشهای حساسیت زدایی و مواجهه ی واقعی برای از بین بردن ترسها و هراسها استفاده می کنند . آرام سازی تدریجی از روشهای است که به درمانجو گفته می شود نخست خود را به آرامش عمیق برساند . غرقه سازی از روشهای که درمانجو با مواجهه طولانی با ترس آورترین شی یا موقعیت ، بدون امکان گریز قرار می گیرد . تقویت انتخابی و سرمشق گیری از راه مشاهده و تقلید از دیگران از فنون دیگر رفتار درمانگرها است .

رفتار درمانی شناختی :

در این روش تحریفاتی را که درمانجو در تفکرش است را میشناسند و در جهت هماهنگی بیشتر با واقعیت ، تغییراتی در آنها ایجاد می کنند  .

درمانهای انسان گرا :

درمان انسان گرا بیشتر  به رشد و خودشکوفایی فرد تاکید دارد و هدف ، یاری رساندن به مردم برای دستیابی هرچه بیشتر به استعدادهای خودشان است و می کوشند مردم انگیزه ها و هیجانهای خود را بیشتر بشناسند و تاکید بر وضع کنونی شخص دارند . شیوه ی آنها درمانجو محور است .

گشتالت درمانی :

در این روش به برونریزی  خیالبافی ، رویاها یا تعارضها پرداخته می شود و روشی است برای افزودن بر آگاهی شخص است  که بصورت گروهی اما درمانگر هرزمان با یک درمانجو کار می کند . در این شیوه درمانی ، تاکید بر حل تعارض های درونی است .

واقعیت درمانی :

در این روش درمانگر به شخص کمک می دهد تا پیامدهای احتمالی اعمال خود را وارسی کند و موقعیت یا هدفی واقع بینانه در پیش گیرد و پس از آنکه برنامه ای برای فعالیت انتخاب شد مورد موافقت درمانجو قرار گرفت برنامه را دنبال کند .

درمان فردی :

در درمان فردی ، سلامت روانی شخص به وسیله میزان علاقه اجتماعی او سنجیده می شود . نوع درمان بصورت نوعی فرآیند یادگیری است و در طی آن به درمانجو  آموزش داده می شود تا ادراک – انگیزه ها خود را تغییر دهد و هدف این است که درمانجو افکار نادرست خود را تغییر دهد .

گروه درمانی :

این روش درمانی شرایطی را فراهم می آورد تا درمانجو مشکلات خود را در حضور دیگران حل و فصل کند ، واکنش دیگران را به رفتار خود ببیند و همچنین می توانند واکنش مردم را به مشکلات مشابه با مشکلات خودشان بینند .

خانواده درمانی :

در خانواده درمانی ، خانواده با یک یا دو درمانگر جلسات منظمی دارند . درمانگر ضمن مشاهده ی تعاملهای اعضاء خانواده می کوشد هر عضو را از شیوه ارتباطش با دیگران ، و نقشی که رفتارهایش در ایجاده مشکل خانواده دارد آگاه سازد و به اعضای خانواده می آموزند اختلافها را با آرامش بگویند استقلال یکدیگر را رعایت کنند .

درمانهای زیستی :

روانشناس کودک این درمان را شامل درمان با تشنج برقی و داروهای روان درمان بخش عنوان می کند و از میان این دو ، دارو درمانی بسیار پرکاربردتر است  .

در صورت مشاهده مشکلی در کودک خود  می توانید به مرکز مشاوره کودکان مراجعه کنید و با روانشناس کودک یا مشاوره کودکان  مشورت کنید و راههای درمانی متناسب با مشکل کودک خود را بیابید و در صورت عدم دسترسی می توانید با مشاوره تلفنی کودک تماس بگیرید و در شرایطی که توان پرداخت هزینه مراجعه حضوری را ندارید می توانید از خدمات مشاوره تلفنی کودک رایگان  بهره مند شوید .



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تفاوت های کودکی و نوجوانی
پنج شنبه 25 آبان 1396 ساعت 11:35 | بازدید : 191 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

تفاوت دوران کودکی و دوران نوجوانی

تغییرات پی در پی و منظمی که از دوران جنینی تا زمان مرگ ادامه دارد رشد نام دارد .  دوره ی کودکی و نوجوانی از بقیه مراحل رشد حساس تر و مهم ترند و لذا توجه به ویژگی های این دوره اهمیت به سزایی دارد .

دوره ی کودکی به سه دوره ی طفولیت ، کودکی اول و کودکی دوم تقسیم بندی می شود .

طفولیت : از تولد تا دو سالگی . در این دوره رشد جسمی بسیار سریع است ، کودک از طریق گریه کردن با دیگران ارتباط برقرار می کند . 70 درصد از زمان روز را می خوابد و از همان ماه های اول مهارت های حرکتی مانند چنگ زدن و دنبال کردن اشیا با چشم را انجام می دهد .

کودکی اول : از 2 تا 6 سالگی . در این دوره سیستم عصبی مرکزی کودک رشد می کند . رشد مغز با سرعت بیشتری انجام می گیرد . مهارت های حل مسئله در او شکل می گیرد . این توانایی را پیدا می کند که برخی کارها را مستقل انجام دهد . مثلا به تنهایی صبحانه بخورد یا لباس عوض کند . کودک در این مرحله بسیار خود محور است و دنیا را از نگاه خود می بیند .

کودکی دوم : از 7 تا 11 سالگی . کودک در این دوره رشد یکنواخت تری را تجربه می کند . تفکر کودک دارای راهبردها و سازمان دهی می شود . کودکان در این دوره " دگر پیرو " هستند و به راحتی با دیگران همراه و مطیع می شوند .

 

دوره ی نوجوانی

دوره ی نوجوانی دوره ی گذر از کودکی به بزرگسالی است و چالش های زیادی با خود به همراه دارد .

از مهم ترین ویژگی دوران نوجوانی بلوغ است که به شروع تغییرات زیستی و توانایی تولید مثل در نوجوان اشاره دارد .

نوجوان در این دوره بیش از پیش استقلال طلب است و از بزرگترها انتظار دارد که او را به رسمیت بشناسند . تمایل شدیدی به گروه های همسال دارد و از آن ها الگو برداری می کند . در این دوره تمایل به جنس مخالف دیده می شود . تفکر انتزاعی در نوجوان او را واردار می کند ارزش های خود را بررسی کند و آن ها را زیر سوال ببرد .

مشاوره ی تلفنی 

برای شناخت هر چه بهتر و صحیح تر دوره ی کودکی و نوجوانی بهتر است با یک مشاور کودک و یا روانشناس کودک در ارتباط باشید و از طریق مشاوره تلفنی رایگان از دوره ی نوجوانی و کودکی اطلاعات بیشتری کسب کنید . 


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


علایم استرس پس از حادثه
چهار شنبه 24 آبان 1396 ساعت 13:1 | بازدید : 170 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

استرس پس از حادثه

شنیدن خبر زلزله در استان کرمانشاه ،برای همه ی انسان ها دردناک است . تماشای صحنه ی دلخراش زیر آوار ماندن مردم و بی سرپناهی تعداد زیادی از هم وطنان دل همه را به درد می آورد . اما در این بین کودکان بیشتر از دیگر گروه های سنی درگیر استرس و اضطراب می شوند ؛ چرا که آن ها توانایی برخورد واقع بینانه با حوادث طبیعی مانند سیل ، زلزله و یا جنگ را ندارند .

استرس پس از حادثه به مجموعه نشانه هایی اشاره دارد که بعد از تجربه و مشاهده ی مستقیم و یا شنیدن خبر یک رویداد آسیب زای شدید که منجر به مرگ و یا حتی تهدید آن می شود .

نشانه های استرس پس از حادثه

کودک رفتارهای بی قراری و ناآرامی دارد . از تنهایی خوابیدن در اتاق خود امتناع می کند و اگر او را مجبور کنید دچار اضطراب می شود . رفتارهای تهییجی دارد و مدام حالت آماده باش و گوش به زنگ بودن دارد . گوشه گیری می کند و تمایل خاصی به ارتباط با همسالان خود ندارد . اگر این علایم بیشتر از یک ماه با شدت زیاد ادامه پیدا کند باید از روانشناس کودک کمک بخواهید .

درمان استرس و اضطراب بعد از زلزله

بهتر است اخبار مربوط به زلزله و حوادث این چنینی را در حضور کودکان دنبال نکنید .

احساس اضطراب کودک را به رسمیت بشناسید و اجازه دهید در این مورد صحبت کند .

برای او در مورد زلزله و طبیعی بودن آن توضیح دهید . اقدامات ایمنی در هنگام بروز زلزله را به کودک آموزش دهید . در موارد خاص تکنیک های تن آرامی را برای کاهش تنش کودک به کار ببرید .

مشاوره تلفنی

همیشه اضطراب و استرس کودکان بعد از وقوع اتفاقات این تا حدودی طبیعی است اما اگر میزان این رفتارها به حدی رسید که برای کودک و والدین نگران کننده به نظر آمد بهتر است از روانشناس کودک کمک بخواهید . امکان استفاده از خدمات روانشناسی به واسطه ی مشاوره تلفنی و آنلاین توسط مرکز تخصصی مشاوره کودک و نوجوان فراهم شده است .


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


از شیر گرفتن کودک در شب
چهار شنبه 24 آبان 1396 ساعت 12:45 | بازدید : 174 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

اهمیت شیر مادر :

اولین مزیت شیردهی به نوزادان کاهش استرس و تقویت رابطه عاطفی مادر و نوزاد است و باعث بالابردن بودن هوش و رشد بهتر و اعتماد به نفس کودک می شود . کودک در این سن بسیار پرتحرک و فعال است و به راحتی به بیماری های متفاوتی دچار می شوند که شیر مادر حفاظت می کند در برابر این بیماری ها .همچنین باعث تکامل عصبی و روانی کودک در سال اول زندگی می شود . این از شیر گرفتن کودک نباید به یکباره باشد زیرا علاوه بر به وجود آمدن مشکلات عاطفی باعث بهم خوردن نیازهای غذایی او نیز می شود .

از شیر گرفتن نوازد معمولا کار ساده ای نیست زیرا وابستگی برای کودک به وجود آمده است و ترک آن برای کودک نگران کننده است .

گاهی از شیر گرفتن کودک لجبازی و بهانه گیری او در پیش دارد که شما باید دراین زمان صبر داشته باشید .

بهترین روش از شیرگرفتن آرام آرام و بتدریج است و بهتر است که قبل از شیرگرفتن مصرف روزانه 5نوبت غذا باشد یا فاصله شیر دادن را کم کنید .

بهتر است زمانی که کودک از خواب بیدار می شود پدرش در کنارش باشد .

ابتدا قطع شیردهی در صبح و سسپس در بعدازظهر و در نهایت در شب باشد .

زمانی که کودک تمایل به شیر خوردن دارد از او دریغ نکنید چراکه باعث عصبانیت و اضطراب او می شوید و در آینده و ازدواج با مشکل مواجه خواهد شد .

سعی کنید قبل از خواب و صبح هنگام بیدار شدن به او شسیر دهید و برنامه همیشگی روزانه را عوض کنید .

در زمانی که کودک در شرایط مناسبی نیست مثلا تب دارد یا بیمار است یا در شرایط محیطی نامناسب قرار دارد مثل : اسباب کشی ، سفر چند روزه دارید از قطع کردن شیر خودداری کنید .

بهترین زمان قطع شیردهی برای کودک 6 ماهه اجرای برنامه ی هر 4ساعت یکبار مناسب است که در پایان 6ماهگی می توان از غذا ج

کمکی استفاده کرد .

پس از گرفتن از شیر در مادر بطور طبیعی درد سینه ، تورم سینه ، افسرگی ، سفت و ناصاف بودن سینه ها به وجود می اید که با رعایت این موضوع که ناگهانی و بسرعت کودک را از شیر نگیرید این مورد کمتر خواهد شد .

به یاد داشته باشید که کودک به نیاز عاطفی و آرامش دارد و شما با رفتار غلط این را نباید قطع کنید .چرا که باعث شکست عاطفی در کودک می شود و اختلالاتی چون : وسواس ، پرخاشگری ، گاز گرفتن در کودک می شود .

شما می توانید با توجه به مطالب گفته شده در صورت مشکل در از شیر گرفتن کودک به یک متخصص روانشناس مراجعه کنید یا با تماس با مرکز مشاوران تلفنی و آنلاین راهنمایی بگیرید .


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز برخورد با کودک کم رو
سه شنبه 23 آبان 1396 ساعت 23:13 | بازدید : 474 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

کودک با ادب یا کمرو ؟

همه پدر و مادر ها می خواهند کودکانی مودب داشته باشند که به آن ها افتخار کنند و ببالند اما مسئله پرورش و تربیت فرزندان مسئله مهم و در عین حال سختی است آن هم با وجود رسانه های جمعی و شبکه های مجازی بی انتها که روزانه میلیونها اطلاعات و عبارات و فرهنگهای مختلف را وارد خانه های ما و ذهن فرزندانمان میکند . برخی پدر و مادر ها ترجیح می دهند که کودکی کم رو داشته باشند تا کودک پرخاشگر .

. در این مورد که کودک با ادب داشته باشیم یا کودک کم رو با شما سخن خواهیم گفت

تربیت کودک مودب و آموزش مهارت ها به او:

صحبت کردن با کودک

مطمئنا با والدینی روبرو شده اید که مرتبا به کودکان خود گوشزد می کنند که ” شلوغ نکن ” ، “گریه نکن ” و عباراتی ازاین دست...

علم روانشناسی ثابت کرده که نباید به کودکان بگوییم چه کار نکن بلکه باید بگوییم چه کار بکن مثلا از آنها بخواهیم در مواجه با بزرگترها طوری رفتار کنند که بزرگتر از او تعریف کند و در قبال کاری که دیگران برای آنها انجام میدهند تشکر کنند  و به آنها یاد بدهیم به روحیات دیگران احترام بگذارند نه اینکه سعی شان فقط خوشحال کردن دیگران باشد بلکه در صورت برخورد با فرد ناراحت در برطرف کردن مشکل او بکوشند . به عبارتی روابط اجتماعی کودک را تقویت کنیم .

 یک ترفند که برای پرورش این خصلت در شخصیت کودکان میتوان از آن استفاده کرد این است که با استفاده از عکس چهره ها حالات مختلف را به کودک بیاموزیم .

مودبانه صحبت کردن با کودکان:

گاهی پیش می اید که پدر و مادرها برای خرید به فروشگاه می روند یا در یک مهمانی خانوادگی شرکت میکنند و کودک شروع به حرفهای بی ادبانه میکنند یا بیقراری و گریه میکند . در این موارد باید کودک را واقع بین سازیم . به این صورت که او را به بیرون از فروشگاه یا محل مهمانی ببریم ، برای او داستان یا مطلبی از کتاب یا گوشی همراه خود بخوانیم بعد از او بپرسیم : حالا آرام شدی ؟ سپس به محل خرید یا مهمانی بازگردیم . این  کار به کودک این بینش را میدهد که گریه کردن او والدین را از هدفشان به عقب نمیکشاند . این را یادمان باشد که همانگونه که والدین در خانه با هم صحبت و برخورد میکنند کودکانشان نیز به همان صورت رفتار خواهند کرد . کودکان از همان بدو تولد و یا حتی زمانی که در شکم مادرهستند میشنوند و یاد میگیرند ، پس باید از همان ابتدا مودبانه صحبت کردن در کودکان را در آن ها نهادینه کنیم .

چگونه به کودکان کمرو خود کمک کنیم :

والدین نباید کمرو بودن فرزندان خود را نشانه ادب و متانت او قلمداد کنند اگر والدین خجالتی و کمرویی فرزند خود راشناسایی نکنند ممکن است باعث از بین رفتن استعدادهای بالقوه ی کودک شود . همچنین وقتی میدانند فرزندشان کمی خجالتی و کمرو است به او بر چسب خجالتی نزنند بلکه دلیل این واکنش را از او جویا شوند و علت را شناسایی کنند و در صدد برطرف کردن کردن این مشکل برآیند.

مثلا : در یک جمع وقتی می بینید فرزندتان اعتماد به نفس کافی برای ارتباط با دیگران را ندارد ، نباید بگویید ” فرزند ما خجالتیه” یا در صورت گفتن این عبارت با گفتن اینکه “اما یه نقاش با استعداده ” جبران کنید و اینگونه اعتماد به نفس کودک را تقویت کرده و با فرزندان همدلی کنید ، وقتی می بینید از حضور در جمع یا در میان دوستان دوری می کند به او بگویید من هم احساس تو را داشتم و  فکر میکردم همه فقط مرا تماشا می کنند با این کار او احساس تنهایی نمی کند و خود سعی میکند که راهی برای این مشکل بیابد .

در واقع شما میتوانید با رفتارتان به کودک بیاموزید که چگونه کودک شاد و سرزنده باشد . الگوپذیری کودکان از والدین بطور کلی می تواند شخصیت آنها را در زمینه های مختلف شکل دهد . شما با رفتار و برخوردتان تا حد زیادی تاثیرگذار خواهید بود . برای دریافت مشاوره کودک و نوجوان درمورد اینکه کودک باادب داشته باشیم نه کم رو می توانیم از متخصصان روانشناسی کودک و نوجوان یا مشاوران تلفنی و آنلاین راهنمایی بگیرید .


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مشاوره تلفنی رایگان روانشناسی کودک
دو شنبه 22 آبان 1396 ساعت 13:15 | بازدید : 166 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

روانشناسی تلفنی کودک

می دانیم که مشاوره کودکان نیازمند اختصاص توجه، زمان و دقت بیشتری نسبت به مشاوره بزرگسالان است. همچنین استفاده از یک روال ثابت برای همه گروه های سنی پاسخگوی مشکلات روانشناختی کودکان نخواهد بود و این نتیجه را حاصل خواهد کرد که کودک با والدینش ارتباط برقرار نخواهد کرد. بنابراین والدین، احساس اعتماد کودکشان را به خود از دست می دهند و درد و دل های خود را با پدر و مادر در میان نخواهند گذاشت.

 در یک جلسه روانشناسی تلفنی کودک، باید روانشناس و مشاور کودک این امکان را به کودک دهد که آزادانه، مشکلات و نیز رازهای خود را منتقل کند. همچنین در یک جلسه مشاوره کودک تلفنی رایگان، کودک و والدینشش می توانند از مشاوره کلامی مشاوران متخصص بهره مند شوند.

در روانشناسی تلفنی کودک، مسایل زیر قابل طرح است:

آموزش کودکان:

 بر اساس فرضیات علم روانشناسی تلفنی کودک، مشاوره در خصوص کودکان بسیار حساس است. همان طور که رانندگی بدون گواهینامه پرخطر است، تربیت کودکان بدون داشتن اطلاعاتی در زمینه آموزش صحیح کودکان، امری خطرناک است. بنابراین، والدین می توانند جدیدترین روال های آموزش کودکان را در قالب مشاور کودک تلفنی رایگان دریافت کنند؛ بنابراین این روال های مشاوره تلفنی رایگان روانشناسی کودک در تربیت کودک نقش ضروری دارد.

مشاوره در زمینه تحصیلی کودک:

یک روانشناس و مشاور کودک متخصص می تواند برترین و نوین ترین روش تحصیلی و آموزشی و یادگیری کودک را در زمینه فرآیندهای یادگیری، تحصیل و نیز یادگیری کودکان و نوجوانان را در طی جلسات متعدد روانشناسی تلفنی کودک ارایه کند.

اختلالات آموزشی:

مشاوره کودک تلفنی رایگان، این امکان را به والدین می دهد که با کمک متدهای نوین دانشگاهی، اختلالات مغزی، حرکتی و ذهنی و نیز اختلالات یادگیری کودکان بررسی شود.

مشاوره برای کودک بیش فعالی:

 در علم روانشناسی کودک، بیش فعالی کودک از الطاف خدا به بعضی از بندگانش است که انرژی بالایی نسبت به سایر کودکان دارند. اگر انرژی آب کنترل نشود، باعث سیل و تخریب زمین های زراعی می شود، بر همین منوال، اگر انرژی بیش از حد کودکان بیش فعال مدیریت شود، موجب ایجاد مانعی مملو از استعداد مطلوب کودک شود. بنابراین در مواقع ضروری با شماره مشاوره تلفنی کودک تماس داشته و با مشاورتان، مشاوره تلفنی رایگان روانشناسی کودک داشته باشید.


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


کنترل خشم والدین
چهار شنبه 17 آبان 1396 ساعت 18:15 | بازدید : 209 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

عصبانیت والدین :

 

برای نوجوانان دشوار است که دربرابر عصبانیت والدینشان ، خود را سرزنش نکند . شما بارها از دست نوجوانتان عصبانی خواهید شد . اما عصبانی شدن زیاد ، ممکن است به منازعه ی قدرت یا انتقام جویی نوجوانان ، یا ابراز بی کفایتی بی انجامد .

 

 

 

بهترین راههای کنترل عصبانیت والدین:

 

قبل از آن که بیش از حد احساس عصبانیت کنید ، یک پیام من بدهید . برای مثال ، اولین احساس شما ، ممکن است ناراحتی یا یاس باشد . در این مواقع می توانید به نوجوانتان یک پیام من ارسال کنید . این کار از عصبانیت شما می کاهد . در مورد پیام من معنی آن ، نوع بیان کردن آن و واکنش نوجوان در برابر آن ، در مقاله ی احترام گذاشتن به نوجوان  که مفصل صحبت کردیم .

 

 

 

چگونگی صحبت کردن با خودتان را تغییر دهید .

 

وقتی عصبانی نیستید به دنبال فرصتهایی برای صحبت کردن با نوجوانتان باشید .

 

 

 

همواره این مساله را به خود گوشزد کنید که هر انسانی میتواند اشتباه کند و اشتباه کودکان بیشتر بخاطر ناآگاهی آنها در انجام کارها و رفتارهایشان میباشد پس بایستی با رفتار مناسب شیوه مناسب رفتارها را به آنها آموخت .

 

 

 

وقتی بیش از حد عصبانی ام چه باید بکنم ؟

 

- از نوجوانتان دور شوید ، اتاق را ترک کنید ، بروید بیرون و راه بروید یا به یکی از دوستانتان تلفن کنید .

 

 

 

- سعی کنید از روشهای کسب آرامش استفاده کنید .

 

 

 

- با تلفن ویژه تماس بگیرید . اگر آن قدر عصبانی هستید که می ترسید به نوجوانتان صدمه بزنید ، فورا به یک مشاور تلفن کنید و کمک بخواهید . پشت خطوط ویژه ی تلفنی افراد آموزش دیده ای هستند که به شما کمک می کنند تا آتش خشم خود را خاموش کنید و کنترل عصبانیت کنید  و نیز افرادی هستند که می توانند کمک کنند تا کنار آمدن با عصبانیت را یاد بگیرید .

 

 

 

متاسفانه خشم و عصبانیت در همه افراد هست که به سختی می توان آن ها را مهار کرد ، اما با روش هایی کار آمد و کاربردی می توان آن را کنترل نمود . عصبانیت والدین نیز از مواردی است که بسیاری از خانواده ها را متشنج کرده است . با نوجوان ارتباط برقرار کنید .

 

 

اگر ازآن دسته افرادی هستید که دچار مشکلات خشم و عصبانیت می شوید و نمی دانید که با آن چگونه برخورد کنید میتوانید با مشاوره تلفنی و مشاوره غیر حضوری آنلاین یا مرکز تخصصی روانشناسی ، تماس بگیرید .

 کانال تلگرام مشاوره نوجوانان .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


روانشناس نوجوان و احترام گذاشتن به نوجوان
سه شنبه 16 آبان 1396 ساعت 18:45 | بازدید : 193 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

 

 

 

احترام گذاشتن به نوجوانان:

برای احترام گذاشتن به نوجوانان باید دروهله ی اول مهارتهایی درصحبت کردن با نوجوانان درمورد مشکلات او بدون سرزنش داشته باشید.همچنین با تشویق به او کمک میکنید احساس دوست داشتنی و پذیرش وارزشمندبودن و محترم داشته باشد.

 

 

چگونه به صحبتهایمان گوش دهند:

به نظر روانشناسان نوجوانان برای اینکه به صحبتهایمان گوش دهندکافی است به تمامی صحبتهای او گوش دهید وبه او کمک کنید برای حل مشکلاتشان .

 

 

احترام گذاشتن به فرزندان یا فرمانبرداری:

احترام گذاشتن را با اطاعت و فرمانبرداری اشتباه نکنید و این نکته را درنظر داشته باشید که شخصی که در خانه محترم نمی باشد بیرون از خانه نیزهرگز نمی تواند به دیگران احترام بگذارد.

 

 

احترام بگذاریم وخواسته هایمان را محترمانه از انها بخواهیم . شما میتوانید با بکاربردن (کلمه من) احساساتان را بیان کنید  و مشکلات بین والدین و نوجوانان را کم کنید .درپیام(من)تمرکز روی شماست نه نوجوان. با بکاربردن این کلمه به نوجوان برچسب نمیزنید و اورا سرزنش نمیکنید.با گفتن (من)بگویید چه چیزی درحال وقوع یا چه احساسی دارید یا توضیح دهید که چرا اینطور احساس میکنید.باید درنظر داشته باشیم ازکلمه (تو) استفاده نکنیم چراکه دلسرد کننده واحساس سرکوبش و سرزنش و بی ارزشی را به نوجوان میدهد .گفتن تو باید خجالت بکشی و یا تو باید انجام این کار را متوقف کنی/این جملات باعث اذیت و ازار وممکن به مقابله برخیزند ودیگر به حرف شما گوش ندهند.با انها صداقت داشته باشد اگر مرتکب اشتباه شدید بپذیرد و عذرخواهی کنید چون الگوپذیر نوجوانان از والدین  هستند .همچنین بیشتر به صفات مثبت فرزندانتان بپردازید تا اشاره به جنبه های منفی.به نوجوان خود ارزش فردی بدهید فرزند شما باید بداندبعنوان یک انسان صاحب ارزش است مانند سایرین مورد احترام است.این حس به فرزندان می اموزد که اگر خود را محترم نشمارند نمی توانند احترام دیگران را حفظ کنند.استقلال انها را پایه ریزی کنید و به نوجوانان خودهمواره بگویید دوستش دارید.

مشاوره تلفنی

شما میتوانید برای اطلاعات بیشترمیتوانید از متخصصان روانشناس و همچنین مشاوران تلفنی وانلاین مشورت کرده و راهنمایی لازم را بدست اورید. کانال تلگرام روانشناسی کودک نیز میتواند مطالب مفیدی را به والدین آموزش دهد .

 

 

 

 

 

 



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مشاوره کودک تلفنی
دو شنبه 15 آبان 1396 ساعت 22:44 | بازدید : 553 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

مشاوره کودک تلفنی

کودکان در طی زمان رشدشان دچار مشکلات ناخواسته ای می شوند؛ از این رو والدین بایستی در صدد حل این مشکلات برآیند. یکی از آسان ترین راه کارهای برطرف کردن این مشکل بهره مندی از مشاوره کودک است؛ از آنجایی که والدین تجربه کمی در خصوص روانشناسی کودک دارند، مشاوره تلفنی با روانشناس کودک می تواند راه آسان دسترسی به مشاوران و روانشناسان متخصص کودک را برای دستیابی به اطلاعات لازمشان فراهم کند. از این رو، مشاوره تلفنی با روانشناس کودک می تواند کمک شایانی در تشخیص ریشه مشکلات روانی کودکان و در نتیجه حل معضلات آینده کودکان را حاصل کند. 

 

 

مشاوره تلفنی روانشناسی کودک در حالتی خاص، برای والدینی اهمیت دارد که نگران آینده کودک خود هستند و ضمنا هیچ اطلاعات اولیه در زمینه روانشناسی کودکشان و عکس العمل های مختلف فرزندشان ندارند؛ این والدین در زمان احساس نیاز به مشاوره کودک تلفنی، می توانند از گنجینه پر از تجربه مشاوران فعال در زمینه مشاوره تلفنی کودکان رایگان استفاده کنند و راه کار مشکلات خود را پیدا کنند.

 

 

مشاوره کودک تلفنی در چه موضوعاتی انجام می شود؟

 

در یک مشاوره کودک تلفنی موضوعات مختلفی قابل بیان است، که بعضا منشاء بروز آن، از دیدگاه والدین بی اهمیت به نظر برسد، و این در حالی است که مشاوره تلفنی روانشناسی کودک می تواند این منشاء بروز مشکلات را استخراج و آن ها را به والدین ارایه کند؛ برخی از این مشکلات کودکان، که در مشاوره تلفنی کودکان رایگان قابل تشخیص هستند، شامل موارد زیر است:

 

 

مشاوره کودکان بیش فعال

 

در یک مشاوره کودک تلفنی، مشکل بیش فعالی کودکان قابل تشخیص است؛ کودکان بیش فعالی دارای علائمی چون بی دقتی، بی قراری، کم توجهی و سایر نشانه های مشابه که این علائم می تواند با تشکیل  چند جلسه مشاوره کودکان بیش فعال تشخیص داده شود. بیماری بیش فعالی اگر تا سن خاصی تشخیص و درمان نشود، در بزرگسالی، فرد را به سوی افعال و واکنش های خطرناک هدایت کند.  

 

 

 

 

 

 


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دلایل خودکشی نوجوانان ؟
یک شنبه 14 آبان 1396 ساعت 22:13 | بازدید : 250 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

خودکشی نوجوان

 خودکشی نوجوان به عنوان اقدامی آگاهانه در جهت نابودی خود همیشه به عنوان یک معضل روانشناختی و اجتماعی محل بحث روانشناسان و جامعه شناسان است .  همه ی نوجوانان در دوره ای از زندگی خود احساس نا امیدی و درماندگی را جبران می کنند و دچار مشکلاتی می شوند که احساس می کنند هیچ راه حلی برای آن وجود ندارد ، اما تعدادی از نوجوانان که مهارت های حل مسئله و کنترل هیجانات را ندارند ممکن است نسبت به پدیده ی خودکشی آسیب پذیرتر باشند . خصوصیت مشترک همه ی افرادی که افکار خودکشی دارند این است که خودکشی تنها راه غلبه بر احساسات غیر قابل تحمل است .

 

 

علل خودکشی نوجوان

حال دلیل خودکشی نوجوان چیست ؟

 

عوامل فردی

اختلالات روانی مانند افسردگی اساسی و اختلال افسردگی دو قطبی مهم ترین عامل خودکشی است . در اختلال دو قطبی به دلیل خلق بالا و انرژی زیاد امکان این اتفاق بیشتر هم می شود .

 

 

سوء مصرف مواد توهم زا و الکل نوجوان که منجر به ایجاد اختلال در روند قضاوت شخص می شود .

 

 

عدم عزت نفس و مشکلات خود ارزشمندی

 

 

شکست های متعدد مانند افت تحصیلی و از دست دادن رابطه عاطفی نوجوان

 

 

 

عوامل خانوادگی

عدم ارتباط صمیمانه کودک و نوجوان با خانواده

 

 

تحمیل ازدواج های اجباری در سنین نوجوانی

 

 

اختلافات خانوادگی

 

 

تبعیض میان فرزندان

 

 

وجود سابقه ی خودکشی در خانواده

 

 

 

نشانه های خودکشی در نوجوان

وجود علایم زیر می تواند به عنوان زنگ خطر در پدیده ی خودکشی مورد بررسی قرار گیرد :

 

 

 

  • صحبت از مرگ و تهدید در مورد این کار
  • ابراز آمادگی و استقبال از مرگ مثل نوشتن وصیت نامه یا بخشیدن دارایی
  • غفلت از ظاهر شخصی
  • عدم توجه به تحسین و تشویق
 

مشاوره تلفنیبرای کودک و نوجوان

 

آن چه در موضوع خودکشی اهمیت دارد شناسایی افکار خودکشی در نوجوان و بررسی انگیزه های درونی وی برای استقبال از این کار است . لذا چنانچه در مورد نوجوان خود رفتارهای مشکوک به اقدام خودکشی مشاهده کردید بهتر است از یک متخصص در حوزه ی کودک و نوجوان کمک بخواهید . اگر به مشاور و روانشناس نوجوان حضوری دسترسی ندارید میتوانید از طریق مشاور تلفنی نوجوانان و کودک و یا روانشناس آنلاین برای کودک و نوجوان ،  مرکز مشاوره تخصصی کودک و نوجوان و یا دنبال کردن کانال روانشناسی تربیت کودک و نوجوان اطلاعات بیشتری کسب کرده و به فرزند خود کمک کنید . 

 

 



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


روش تربیت صحیح فرزند
شنبه 13 آبان 1396 ساعت 23:56 | بازدید : 207 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

 

روش های صحیح تربیت کودک ارایه شده در جلسات مشاوره یادگیری کودکان

 

 در یک مرکز مشاوره کودکان معتبر، معمولا مشاوره یادگیری کودکان با کیفیتی ارایه می شود؛ در طی این مشاوره یادگیری کودکان، مشاوران با تجربه به والدین کودکان این نکته را یادآور می شوند که بنا بر عوامل بیرونی و یا اصول داخل خانوادگی، تربیت فرزندان دارای روش های مختلفی است؛ همچنین جهت داشتن تربیتی صحیح ، تعامل و ارتباط بین والدین و کودکان حائز اهمیت بالایی است ؛ اکثر والدین این مساله را امری آسان می دانند و معتقدند که این کار پیچیدگی چندانی ندارد و آنها به آسانی قادر به انجام آن هستند.

 

  در صورتی که بر اساس علم روانشناسی و مشاوره کودک ، اجرای این کار مستلزم بهره مندی از مشاوره یادگیری و درسی کودک  با کیفیت و نیز داشتن تجربه ای قوی و بهره مندی از شیوه های اصولی و کارایی های استا ندارد می باشد که کل این موارد می تواند با جلسات مختلف مشاوره تلفنی پزشکی کودک به والدین منتقل شود. 

 

همچنین یک مشاوره تلفنی تربیت کودک، می تواند کمک های بسیاری را برای شناخت روال های مناسب تربیتی را بشناساند.  

 

 

 

مشاوره یادگیری کودکان در چه زمینه هایی انجام می شود؟

 

 

مشاوره و تربیت کودک شامل موارد زیر است:

 

 

 

مشاوره در خصوص مشکلات کودک:

 

در مساله روانشناسی و مشاوره کودک ، یک دکتر روانشناس و یا روانپزشک خوب، به درستی می داند که کودکیچه مشکلاتی دارد، به صورتی که والدین هم بدرستی از این امر مطلع نیستند.

 

 

 

مشاوره آموزشی کودک: 

 

در مشاوره یادگیری کودکان ، بهره مندی از شیوه های بروز و نوین دنیا که توسط مشاوران ارایه می شود، اِعمال این شیوه ها در تربیت کودک می تواند تاثیر عمیقی در روح و روان فرد در  آینده داشته باشد .

 

 

 

مشاوره تربیتی کودکان: 

در مشاوره تلفنی پزشکی کودکان ، زمان تربیت کودک بسیار موثر و کاربردی است که مشاوره یادگیری کودکان توسط مشاوران کودک انجام می شود. همچنین پروسه تربیت فرزندی در سنین اولیه، بسیار کارآمدتر از مشاوره در بزرگ سالی است.

 

 

 

lah,vi jgtkd

 


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


کودک طلاق
شنبه 13 آبان 1396 ساعت 17:26 | بازدید : 252 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

کودکان در معرض آسیب­های روانی طلاق

 

پدیده ی طلاق برای همه ی افراد یک اتفاق تلخ و ناخوشایند تلقی میشود . کودکان به دلیل نوع شناخت و پردازش فکری و هیجانی مرتبط با سن­شان، رویدادهای تلخ زندگی مانند طلاق را بسیار ترسناک و اضطراب آور ارزیابی می­کنند. کودک دلیل دعواهای والدین را متوجه نمی­شوند ولی هیجان ناشی از خشم و درگیری در خانواده آن­ها را دچار سردرگمی میکند و مشکلات بسیاری را برای کودک ایجاد میکند .

 

 

 

عوارض طلاق بر کودکان

 

عوارض طلاق برای کودکان تنش و درگیری های بین والدین  حتی بیشتر از طلاق برای کودک و نوجوان آسیب زننده است . محیط خانواده یکی از امن ترین  محیط ها برای رشد و پرورش شخصیت کودک است  لذا اگر فضای خانواده محیط دارای درگیری و تنشباشد موجب بروز اختلال­های روانی ( افسردگی و اضطراب و ...) ، بازگشت به دوره­های قبل، مشکلات خوابیدن کودک ( بی­خوابی ، کابوس دیدن ) ، مشکلات غذا خوردن کودک و نوجوان ( بی اشتهایی و کم اشتهایی ، پرخوری کودک ) از دست دادن اعتماد به نفس و بروز رفتارهای پرخاشگرانه میشود .

 

 

 

روان­شناسی و مشاوره برای کودکان طلاق

 

کودکان طلاق در هنگام روبرو شدن با طلاق والدین نیاز دارند که در مورد احساسشان صحبت کنند و بتوانند از لحاظ هیجانی تخلیه شوند . به همین جهت توصیه میشود خانواده هایی که بر تصمیم خود مبنی بر خاتمه دادن به زندگی مشترک مصمم هستند ، بهتر است حتما از یک مشاور و روانشناس کمک بگیرند تا کودکان بتوانند با این شرایط جدید به نحو سالم تری برخورد کنند و آسیب کمتری ببینند . گاهی برای برخی از افراد امکان برخورداری از خدمات مشاوره حضوری وجود ندارد ، به همین جهت استفاده ازخدمات مشاوره تلفنی و روانشناسی آنلاین که میتوانند اطلاعات تخصصی ارائه دهند بسیار مهم تلقی می شود .

 

 

 

 

مطالب مرتبط :

مسواک زدن کودک

صبحانه خوردن کودک

 

 

 


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , خانواده , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مشاوره تلفنی کودکان
جمعه 12 آبان 1396 ساعت 23:51 | بازدید : 207 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

کودک موفق

یکی از دغدغه های اصلی والدین چگونگی تربیت فرزندان است به گونه ای که در آینده عضوی ارزشمند برای جامعه و موفق در امورات زندگی باشند . گرچه دستورالعمل صریح و مشخصی وجود ندارد ولی تحقیقات و بررسی های انجام شده چند عامل را در این خصوص موثر می داند :

 

 

 

 

 

عوامل موثر در شکل گیری موفقیت فرزندان

وادار کردن کودکان به انجام کارهای روزمره :

  با برنامه ریزی دقیق و مرتب بودن و تعریف کردن جایگاه کودک در خانه و خانواده ، می توان این ویژگی را به عنوان یک عادت رفتاری خوب در او شکل داد .

 

 

آموزش مهارت های زندگی به کودک با استفاده از روانشناسی کودک :

توانایی تصمیم گیری در کودکان : مثل آموزش فکر کردن به کودک و مهارت های تصمیم گیری صحیح برای دستیابی به موفقیت .

 

 

آموزش مهارت های برقراری ارتباط : بیان احساسات ، رعایت ادب و نزاکت در برخورد با کودک ، آموزش عذرخواهی کردن به کودکان ، آموزش عذرخواهی کردن ، مذاکره کردن ، روابط عاطفی در کودکان ، روابط اجتماعی ، مهار کردن لجبازی .

 

 

داشتن انتظارات بالا از کودکان :

انتظارات والدین اثر زیادی در آن چه که کودکان در آینده به دست می آورند دارد . والدینی که آینده ی کودک را در محیط دانشگاه و آکادمیک می بینند به نظر می رسد که برنامه های کودک را برای رسیدن به هدف خاصی طراحی کرده اند . کودکانی که از شایستگی اجتماعی بالاتری برخوردارند ، خیلی راحت تر با همسالان خود ارتباط برقرار می کنند و قادرند مشکلات کودکان را به تنهایی حل کنند و در آینده امکان بیشتری برای ورود به دانشگاه و اخذ مدرک و یافتن شغل مناسب دارند .

 

 

الگو پذیری از والدین : 

به طور کلی رفتار و تربیت بچه ها ، تابعی از نحوه ی برخورد و رفتار والدین می باشد و این بر اساس همین الگوپذیری کودکان از والدین است . به طوری که مطالعات نشان داده است والدینی که رابطه بین آن ها و کودکانشان محکم تر و صمیمی تر بوده و رابطه اصولی تری با فرزندان داشته اند ، احتمال موفقیت آن ها در آینده بیشتر است .

 

 

برای دریافت خدمات مشاوره ی تخصصی کودکان به صورت مشاوره تلفنی و آنلاین بهتر است با مراکز متخصص در زمینه ی کودک و نوجوان ارتباط برقرار کنید .

 

 

 

 

 

 


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مشاوره تلفنی کودکان
پنج شنبه 11 آبان 1396 ساعت 12:39 | بازدید : 282 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

مشاور کودک

همه والدین در تربیت فرزندانشان ممکن است دچار مشکلاتی باشند و البته خیلی‌ها فکر می‌کنند که از مشاوره بی‌نیاز هستند و می‌توانند به تنهایی از پس این مسایل بر بیایند و آنها را کنترل کنند.

 

 

اگر چه همه ما به کمک مشاوره با متخصصین می‌توانیم در امر تربیت فرزندانمان موفق‌تر باشیم، اما گاهی دوران کودکی و نوجوانی برای فرزندان ما مسایلی بوجود می‌آورد که نیاز به مراقبتهایی تخصصی‌تر و حرفه ای تر  پیدا می‌کنند، در چنین شرایطی اگر دیر متوجه مشکل شده وبرای کمک گرفتن از متخصصین اقدام نکنیم ممکن است فرصت های بررسی رفتار و بهینه کردن رفتار فرزندمان را از دست بدهیم و آنوقت است که از این تأخیر پشیمان خواهیم شد.  در این میان مراجعه به مشاور روانشناس کودک و نوجوان می تواند به میزان زیادی به والدین برای رشد و پرورش و تربیت فرزندشان کمک کند.

 

 

مشاوره کودک و نوجوان

پدر و مادر ها باید بپذیرند که در زمینه تربیت فرزند ممکن است تجربه کافی نداشته باشد و درمواردی نیز کمک گرفتن از پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها نیز نمیتوان راه حل این مشکلات و مسائل باشد . بنا براین داشتن یک مشاور تربیت کودک ونوجوان می تواند به طور بسیار موثری به والدین در راستای تربیت فرزندشان کمک کند.

 

 

مشاوره کودکان در مقایسه با بزرگسالان احتیاج به وقت ، توجه و دقت بیشتری دارد . اگر قرار باشد که برای همه گروههای سنی از یک روش و متد مشاوره ای استفاده کنیم قطعا به جواب نخواهیم رسید و در مواردی نیز کودک  با ما ارتباط برقرار نخواهد کرد در تنیجه حس اعتماد در او ایجاد نمیشود و درد و دل ها و مشکلات خود را برای ما بازگو نخواهد کرد. بنا براین متد درمانی او یا به مدت زیادی طول خواهد کشیدو یا با مشکل روبرو خواهد شد .

 

 

یک مشاوران کودک باید به او این اجازه را بدهد تا به صورت راحت و آزادانه درباره ی رازها و یا هرآنچه او را آزار میدهد سخن بگوید . مشاور کودک و نوجوان می تواند در کنار مشاوره کلامی از روش های مفید دیگری نظیر بازی درمانی،بازی با گل رس ، رسم اشکال هنری متنوع و پرسیدن نظر کودک و تست های روان شناسی متناسب با سن کودک نیز استفاده کند.

 

 

چرا مشاوره تلفنی ؟

 

بهوش باشید و مسائلی که حتی به نظر خودتان کوچک هستند را جدی تلقی کنید و اگر مشغله ی کاری دارید و فکر می کنید مراجعه ی حضوری به مراکز مشاوره و صحبت کردن به صورت حضوری با مشاور کودک ، اتلاف وقت و هزینه است ، می توانید به راحتی با مشاوره تلفنی آنلاین ، مشاوره تلفنی رایگان از طریق تلفن منزلتان با شماره تلفن هایی که در صفحه موجود است ، تماس گرفته و از همانجا در منزل خودتان ، پیگیر مسائل مربوط به کودکتان باشید .

 

 


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , خانواده , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


چهار شنبه 10 آبان 1396 ساعت 18:10 | بازدید : 207 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

فریاد زدن کودک

مسئله تربیت فرزند یکی از مواردی است که والدین باید به آن بسیار توجهکنند . از آنجایی که کودکان و نوجوانان رفتاری دارند که در نظر والدین خطا است ویا مشکل دارد ولی در بسیاری از موارد والدین هستند که رفتار نامناسبی در برخورد ویا تربیت فرزند خود نشان می دهند .

 کودکان و نوجوانان طاقت کمی دارند و امکان دارد تصمیماتی عجولانهبگیرند ، درخواستی نامعقول داشته باشند چرا که به جای تفکر و رفتار منطقی بیشتراحساسی عمل می کنند . در این موارد شاید غر بزنند ، فریاد بزنند ، زود خسته شوند ،گریه کنند و در کل رفتاری نشان دهند که زیاد منطقی به نظر نرسد.

دلایل فریاد زدن کودک؟

در مورد فریاد زدن کودکان و نوجوانان والدین بهتر است که رفتاری مشابهآنها و یا رفتاری که سبب ادامه بگو مگو یا فریاد های بیشتر شود نشان ندهند. برخیکودکان در صورت برخورد صریح والدین بیشتر لج می کنند و برخی دیگر در صورتی کهواکنشی نبینند یا احساس کنند که به آنها توجه نمی شود رفتار نامناسب خود را ادامهو یا بیشتر می کنند .

 

کودکان چرا فریاد می زنند؟

بهتر است ابتدا والدین دلایل فریاد زدن کودکان را بفمند و سپس برای آنراه حل در نظر بگیرند چرا که دلیل هر فریاد زدنی با دیگری فرق دارد .کودکان درچندین حالت ممکن است فریاد بزنند :

  • 1-      در حالتی که با درخواست آنها موافقت نشود . در مواردی که احساس کنندبه آنها توجه نمی شود .
  • 2-      در حالتی که سیستم دفاعی بدنشان واکنش نشان دهد که با فریاد زدن نیازبه کمک را در خواست می کنند

 

راهکار فریاد زدن کودک

در این موارد والدین میتوانند :

 

  • 1-     با کودک صحبت کنند و با پرسش او را متوجه کنند که تصمیمش مناسب است یاخیر؟  یا دلایل درخواستش را بپرسند چرا کههمیشه امکان دارد والدین نیز اشتباه برداشت کند . به او توجه کنند ، نوازش کنند و بفهمانندکه همیشه او را دوست دارند .
  • 2-      در این موارد باید به او توجه کرد و به او کمک کرد

 

مشاوره تلفنی

laدر مواردی که دلیل فریاد زدن کودک را متوجه نمی شوید بهتر است ازمشاور روان شناس کودک و نوجوان کمک بگیرید. در مواردی نیز که مراجعه به این روانشناسان متخصص سخت است می توانید از طریق مشاوره تلفنی راهنمایی دریافت کنید .

 

 


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


اضطراب کودک
سه شنبه 9 آبان 1396 ساعت 12:24 | بازدید : 278 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

اضطراب کودکان

کودکان نیز مانند بزرگسالان دچار اضطراب می شوند . فرایند اضطراب یک رفتار است که فرد دچار بی تابی ، دلشوره و استرس می شود. در این حالت کودک یا بزرگسال نمی تواند درست تصمیم بگیرد و یا اینکه در انتخاب هایش دچار اختلال می گردد.

 

 

در بیشتر موارد کودکان و نوجوانان در مراحلی که به نظرشان بسیار حساس است و یا تمرکز زیادی روی آن سری فعالیت ها از طرف والدین شده است دچار استرس یا اضطراب می شود. در اغلب موارد می تواند جلسات امتحان ، رویارویی با افراد معروف ، صحبت کردن در اجتماع و ... می تواند به کودک یا نوجوان استرس وارد کند .

 

 

استرس کودکان و نوجوانان

در بسیار ی از حالات که عدم رفتار مناسب سبب تنبیه خواهد شد و یا درست انجام دادن آن فعالیت در ذهن نوجوان برای آینده او  بسیار تاثیر گذارمی باشد مستعد استرس هستند .اضطراب ها انواع دارند که از این میان  میتوان اضطراب جدایی ، اضطراب فراگیر و اضطراب اجتماعی نام برد.

 

 

دلایل اضطراب

 بطور کلی فراید اضطراب یک ری اکشن طبیعی بدن است وی در برخی از افراد این ویژگی بسیار زیاد تر می باشد که می تواند به فرد و اطرافیانش آسیب بزند و باید درمان شود. برخی از کودکان و نوجوانان به دلیل ترشحات هورمونی به طور غیر معمول دچار اضطراب می شوند. که باید با مراجعه به پزشک و تجویز دارو این هورمون ها را کنترل کنند .

 

 

برخی از کودکان و نوجوانان نیز به دلیل شرایط خانوادگی و محیطی دچار استرس می شوند که از این موارد می تواند مشکلات خانوادگی، احساس جدایی و طردشدگی در محیط خانواده و  از عوامل محیطی می‌توان تغییرات ناگهانی و غیرمنتظره را، همچون زلزله، بیماری، مرگ یکی از نزدیکان،... نام برد

 

 

مشاوره تلفنی

 

در این موارد خانواده ها حتما باید با مشاوران متخصص روانشناسی کودک و نوجوان تماس گرفته و برای حل مشکلات اضطرابی فرزندشان راهنمایی و کمک بگیرند . در صورت بحرانی بودن موضوع مراجعه به روانپزشک نیز پیشنهاد می شود .

 

 



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


کودک آزاری چیست؟
یک شنبه 7 آبان 1396 ساعت 15:7 | بازدید : 291 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

کودک آزاری چیست؟

یکی از اقشار آسیب پذیر جامعه کودکان هستند. به دلیل قدرت بدنی پایین تر و ساده لوحی و زود باوری میتوانند به شدت در معرض خطر قرار گیرند . در حال حاظر مسئله کودک آزاری در بسیاری از کشور ها نه تنها به عنوان یک عمل غیر انسانی مطرح نمی شود بلکه به طریقی جزیی از فرهنگ نیز شده است. ازدواج با دختران در سنین پایین می تواند یکی از این موارد باشد .

 

 

کودک آزاری جنسی

کودک آزاری بیشتر به صورت فیزیکی نمود پیدا می کند که تنبیه بدنی ، کار کشیدن  و حتی تجاوز جنسی را شامل می شود .در برخی کشور ها میزان تجاوز جنسی بسایر بالا است که کشور هایی مانند سوئد و سویس در صدر این جداول هستند . به این دلیل که  تو حتی در مواردی که یکی از زوجین تمایل به رابطه جنسی نداشته باسد و طرف دیگر او را مجبور به این کار کند میتواند به عنوان یک پرونده تعارض جنسی مطرح شود . در حالی که در بسیاری از کشور های خاورمیانه ازدواج با دختران زیر 12 سال جزو فرهنگ آن کشور می باشد .و رابطه جنسی اجباری هیچ مشکلی ندارد.

 

 

در مورد کودک آزاری نیز بسیاری از موارد به دلیل تعصبات خانواده و والدین ، تعرضات جنسی گزارش نمی شوند و یا اگر هم گزارش شوند در بساری از موارد وجود شواهد این کار پرونده را بسیار مشکل تر می کند . پس آمار رسمی در کشور ها در باره پرونده کودک آزاری به هیچ عنوان نمی تواند به عنوان یک معیار مناسب برای تشخیص شرایط مناسب و یا نا مناسب کودکان در آن جامعه باشد .

 

 

راهکار مقابله با کودک آزاری

یکی از راهکار های مقابله با این پدیده آموزش مسائل جنسی به کودکان و نوجوانان است. آگاه کردن کودکان و نوجوانان به اندام های شخصی و در جریان گذاشتن خانواده در صورتی که فردی تمایل به تماس لمسی و یا دیدن آن بخش ها را داشت  میتواند کودک آزاری را به طور چشمگیری در یک جامعه کاهش دهد. در 80 درصد موارد کسانی که کودک آزاری کرده اند از آشنایان کودک و 20 درصد موارد افراد ناشناس بوده اند.

 

 

مشاوره تلفنی

در صورتی که از نحوه صحیح آگاه کردن کودک در باره اندام شخصی اش آگاهی ندارید و یا نیاز به مشاوره دارید میتوانید با متخصصان روانشناس کودک و نوجوان این مسئله را مطرح کنید و راهنمای بگیرید.

 

 

 

 

 

 

 


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ترک تحصیلی
چهار شنبه 3 آبان 1396 ساعت 12:23 | بازدید : 315 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

می خواهم ترک تحصیل کنم

 

اگر این حرف را از فرزند خود شنیده اید به سادگی از آن نگذرید . قصد کردن برای ترک تحصیلی در کودکان و نوجوانان ممکن است به دلایل مختلفی باشد:

 

1-      اختلالات رفتاری و روانی

 

برخی کودکان و نوجوانان به دلیل اینکه اختلالاتی مانند بیش فعالی و یا اوتیسم  و یا ... دارند نمی توانند به صورت مناسب روی مطالب درسی تمرکز کنند . این عدم توانایی در تمرکز ممکن است سبب شود که مفاهیم درسی را یاد نگیرند و در زمان آزمون ها و یا درس پاسخ دادن نتوانند نتایج قابل قبولی بگیرند . این عامل می تواند محرکی برای تقاضای ترک تحصیلی شود .

2-      بهره هوشی پایین تر

 

همه افراد IQ یکسانی ندارند و در این بین برخی از افراد دارای پتانیسل فراگیری هوشی بالاتر و برخی پایین تر هستند . ممکن است یک نفر یک مطلب را بکبار بخواند و آن را حفظ کند و لی نفری دیگر همان مطلب را بارها بخواند ولی نتواند آن را حفظ کند . برخی از کودکان و نوجوانان به دلیل داشتن بهره هوشی پایین تر از تلاش دست بر می دارند و اقدام به ترک تحصیل می کنند .

3-      شرایط خانوادگی و اقتصادی 

مسخره شدن شاگردانی که نمره پایین تری در امتحانات می گیرند می تواند یکی از دلایل ترک تحصیلی آنها باشد . برخی دانش آموزان به دلیل شرایط اقتصادی و یا خانوادگی از امکانات مناسبی جهت درش خواندن و گرفتن نمرات مناسب محروم هستند . برخی خانواده ها حتی نمی توانند هزینه تحصیل فرزندشان را بپردازند .

شاید همه ما با پدیده کودکان کار در چهار راه ها و یا خیابان های شلوغ برخورد کرده ایم . برخی از این کودکان کار ترک تحصیل کرده اند . اگز از آنها بپرسیم که چرا این کار را انجام داده اند شاید بگویند که سرپرست خانوار هستند ویا برای کمک به مخارج خانواده به والدینشان کمک می کنند. در مجموع شرایط خانوادگی ومسائل اقتصادی از مهمترین عوامل ترک تحصیلی کودکان و نوجوانان است .

 

مشاوره تلفنی با روانشاسان متخصص در زمینه کودکان کار

 

در راستای بالا بردن کیفیت روان و سلامتی جامعه مشاوره روانشناسی با خانواده هایی که فرزندانشان را به ترک تحصیل تشویق می کنند  پیشنهاد می شود . یک روان شناس متخصص خوب می تواند والدین را به ادامه تحصیل فرزندشان ترغیب کند و از عواقب بسیار مخرب ترک تحصیل آگاه سازد . بنیاد های خیره و مراکز حمایت از کودکان کار نیز به صورت گسترده روی موضوع ادامه تحصیلی کودکان کار فعالیت می کنند .

 

 


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


لجبازی پسران
سه شنبه 2 آبان 1396 ساعت 12:59 | بازدید : 281 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

لجبازی نوجوان

از آنجایی که بعد از دوران کودکی مرحله توجه به استقلال و تصمیم گیری های شخصی است در نتیجه نوجوان دوست دارد که خودش تصمصم گیری کند . در اغلب موارد کودکان از طریق بهانه گیری و غر زدن لجبازی خود را نشان می دهند و یا بر سر یک سری مسائل پا فشاری می کنند ولی نوجوانان به دلیل نیاز به استقلال و توجه به آنها و احترام به تصمصماتشان لجبازی می کنند .

نوجوان به دلیل بلوغ فکری و جنسی و ترشهات هورمون ها دوست دارد که بیشتر در معرض توجه قرار گرفته و به تصمیماتش احترام گذاشته شود .

لجبازی پسران

پسران به دلیل غرور و اینکه نشان بدهند دیگر مستقل شده اند و می توانند تصمیم گیری کنند بر سر تصمیماتشان لجاجت می کنند . در این موارد والدین باید با آرامش با این مسئله برخورد کرده و بتوانند با کودک صحبت کنند و فرزندشان را بشنوند . ایجاد تشنج در محیط خانواده و برخورد شدید و لحن مبارزه طلبانه بسیار میتواند غیر سازنده بوده و همچنین عواقب مخربی نیز داشته باشد . ترک خانواده ، گوشه گیری ، عقده های روانی ، از بین رفتن صمیمیت در بین خانواده میتواند برخی از این موارد باشد .

لجبازی دختران

دختران چون بیشتر شیفته توجه هستند و ناز کردن را دوست دارند بیشتر به خاطر این موارد لجبازی می کنند . برخلاف پسر ها که مسئله استقلال محور لجبازی است در دختران دیده شدن بزرگترین دلیل لجبازی می باشد . در این موارد باید به دختر توجه کنید که این توجه می تواند به همراه خواسته او یا صحبت در باره عدم قبول خواسته او باشد. صحبت کردن موثر ترین راه در برطرف کردن لجبازی است هم در دختران و هم در پسران .

مشاوره تلفنی

 

به طور کلی لجبازی یک واکنش غریزی است . نحوه برخورد با کودکان و نوجوانان لجباز را میتوانید از مشاوران متخصص پرسیده و از راهنمایی های متخصصان روانشناس کودک و نوجوان استفاده کنید . مشاوره تلفنی می تواند یکی از موثر ترین و راحت ترین روش های  جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره تلفنی باشد  .


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دخترانی که قربانی نهنگ آبی شدند
دو شنبه 1 آبان 1396 ساعت 15:17 | بازدید : 284 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

 

دخترانی که قربانی نهنگ آبی شدند

در ایران  خودکشی دو دختر اصفهانی تحت تاثیر بازی نهنگ آبی، اولین نمونه خودکشی از این دست بود.  اما تا کنون 130 نفر به خاطر بازی نهنگ آبی خودکشی کرده اند. در روسیه در سال جاری گذشته چندین مورد خودکشی دختران جوان در اثر بازی نهنگ آبی گزارش شده است. فیلیپ بودیکین طراح این بازی یک روانشناس است...! او در اظهارات خود بعد از دستگیری اعلام کرده که تنها قصد داشته افراد بیمار را از این طریق از بین ببرد .

بازی نهنگ آبی

در واقع بازی نهنگ آبی یک مدل بازی روانشناختی است که در ابتدا بیشتر افرادی که بیماری و اختلالات روانی دارند و یا عقده یا کمبودی در خود احساس می کنند جذب این بازی می شوند . بازی نهنگ آبی در اولین مرحله خواستار صدمه زدن به بدن قربانی است که اغلب افراد سالم از این کار خودداری می کنند . فقط افرادی که از نظر عاطفی یا خانوادگی دچار مشکل هستند به این بازی بیشتر گرایش نشان می دهند.

بازی نهنگ آبی جسیت؟

در اغلب موارد نوجوانانی که این بازی را انجام داده اند و تا مرحله آخر که همان مرحله خودکشی هست رفته اند از نظر خانوادگی و روابط با والدین بسیار تضعیف پذیر بودند . در برخی موارد نداشتن والدین یا روابط بسیار ضعیف با آنها قربانیان را به ادامه بازی تشویق کرده و فقدان وجود افراد آگاه برای جلوگیری یا توقف مراحل این بازی سبب شده که قربانی تا مرحله آخر بازی را انجام دهد .

مراحل بازی نهنگ آبی

بازی نهنگ آبی شامل 50 مرحله اشت که در مزاحل 1 تا 29 فرد را برای نترسیدن از صدمه به خود و نترسیدن از ارتفاع آماده می کند  . در مراحل 30 تا 49 فرد یک سری کار های روزمره مانند دیدن فیلم ترسناک ، صدمه و آسیب جسمی ، شستشوی فکری توسط یکی دیگر از بازی کن ها  ... را تکرار می کند و زندگی برایش تکراری جلوه می کند . در نهایت در مرحله 50 بازی از قربانی می خواهد که خود را از بلندی پرتاب و یا خودکشی کند .

در صورتی که بازی نهنگ آبی و یا مراحل آن را در فرزند خود دیدید یا شک کردید سریعا ای موضوع را به روانشناس متخصص به صورت مشاوره تلفنی یا حضوری اعلام کنید و همچینین ار را تحت نظر بگیرید .


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


رفتار با کودک بعد از طلاق والدین
شنبه 29 مهر 1396 ساعت 17:8 | بازدید : 280 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

بعد از طلاق با کودکان طلاق چگونه رفتار کنیم؟

 

برخی زوج ها بعد از ازدواج نمی توانند به صورت بالغانه رفتار کرده و امکان دارد در کشمکش های زندگی راه حل جدایی را انتخاب کنند. از آنجایی که جدایی می تواند راه حل ساده ای به نظر برسد ولی همواره روانشناسان خانواده طلاق را به عنوان آخرین راه معرفی می کنند. دلیل ای اتفاق اثرات بسیار مخرب آن بر روی افراد و اطرافیان فرزندان طلاق است.

 

والیدن قبل از بچه دار شدن باید بسیاری از رفتار های خود را بهتر کنند و یکدیگر را بیشتر بشناسند تا هم بتوانند زندگی بهتر داشته باشند و هم بتوانند فرزندان را به شیوه مناسبی تربیت کنند . بعد از تولد فرزند اگر باز هم مشاجره ها ادامه داشت و سبک زندگی  2 نفر هیچ تغییری مشاهده نشد طلاق در سنین کودکی فرزند و زمانی که هنوز درک درستی از دنیای پیرامون ندارد 0 تا 3 سالگی می تواند راهکار باشد. البته هر چند می دانیم که بعد از طلاق والدین فرزند باید با یکی از آنها زندگی کند و از نعمت داشتن پدر یا مادر محروم می شود . نبودن یکی از اعضای اصلی خانواده می تواند تاثیر بسیار مخربی بر شخصیت او ، خصوصیات کودکان طلاق  و نحوه تربیت کودک داشته باشد. گاها نبود پدر ممکن است ایجاد عقده های مالی و حمایتی در کودک و نبود مادر سبب ایجاد عقده های عاطفی در او شود .

 

مشکلات فرزندان طلاق

 

بعد از طلاق گرفتن روش مدارا با کودکان طلاق بسیار متفاوت است و باسد به گونه ای رفتار کرد که نبودن یکی از والدین برای او به صورت یک مسئله مهم تکرار نشود.

 

بچه های طلاق در بزرگسالی

 

نوجوانانی که پدر ندارند نیاز مند حمایت بیشتر هستن هر چند ممکن است به دلیل عقده های دوران کودکی کاملا این موضوع را نفی کنند . نداشتن مادر در نوجوانان سبب کمبود حمایت های عاطفی می شود .

در بسیاری از موارد مشورت با یک مشاور متخصص و روانشناس کودکان طلاق  میتواند راهکار های مناسبی را به خانواده ها و اطرافیان کودکان طلاق بدهد. ای مشاوره می تواند به صورت مشاوره غیر حضوری از طریق مشاوره تلفنی با یک روان شناس متخصص کودک مطرح شده و در صورت حاد  بودن موضوع این مطلب به صورت حضوری در میان گذاشته شود .



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


روانشناس کودک و تربیت او
پنج شنبه 27 مهر 1396 ساعت 13:25 | بازدید : 263 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

دوران  کودک دوران یادگیری و شکل گیری شخصیت انسان هست و از طرفی دیگر کودکان دارای کمترین امکانات و توانایی ها هستند و برای همین به کمک و توجه اطرافیان نازمند هستند ، برای همین پدر و مادر ها نیاز به آگهی از روش های صحیح و به روز تربیت و آموزش کودک هستند . والدین علاوه بر اینکه شرایط رفاهی مناسب را برای کودکانشان فراهم می کنند باید شیوه های صحیح تربیت ،تنبیه ،تشویق ،آموزش و ... را برای رشد شخصیت کودکانشان بداند و بکار گیرند. در این راستا می توانند کودک مودب و کودک تیزهوش نیز تربیت کنند .

 

اهداف روانشناسی کودک:

روان شناسی کودک یکی از زیر مجموعه های روان شناسی رشد است که هدف آن نگاه  ذره بینی و علمی به کودک و نیازهایش و پیدا کردن شیوه های صحیح پرورش و آموزش کودک است که این موضوع از همان ابتدای تاسیس روانشناسی علمی مورد توجه بوده است

زمینه های مشاوره کودک

مراجعین مشکل های متفاوتی با کودک خود دارند که گاهی علت اصلی آنرا والدین نمی فهمند وو از دیدشان پنهان است و علت اصلی را مشاور با بررسی پیدا میکند. ولی بطور عمده مشکلات مربوط به کودکان موارد زیر است:

·                     اصرار بر خواسته خود

·                     بیش فعالی

·                     پرخاشگری

·                     سوالات جنسی کودکان

·                     دروغ گویی

·                     زور گویی در محیط خانواده یا مدرسه

·                     ترس

·                     گریه و لجبازی

·                     عدم تمرکز

·                     خجالتی بودن

·                     استرس و اضطراب

·                     مشکلات ارتباطی با سایرین

·                     و سایر موارد

 

علت استفاده از مشاوره ی تلفنی کودک

سختی یافتن روانشناس کودک ماهر و باتجربه،مشغله های کاری والدین،وقت،صرف هزینه های زیاد،تلف شدن وقت و انرژی در مسیر رفت و آمد و...تعداد زیادی از والدین با وجود مشکلات به روانشناس مراجعه نکنند و از راهنمایی های آن کمک نگیرند برای همین سازمان بهزیستی مشماره تلفنی را در کل  استان ها اندازی کرد و همچنین بعضی از مراکز خصوصی با مجوز رسمی از سازمان نظام روانشناسی اقدام به مشاوره تلفنی میکنند و مشکلات هم میهنانمان را رفع میکنند.

 



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


درمان خجالتی بودن کودک
چهار شنبه 26 مهر 1396 ساعت 13:25 | بازدید : 570 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

درمان کودک خجالتی

 

خجالت کشیدن کودک یک نوع رفتار کودک است . این رفتار برخلاف تصور بسیاری یک عیب یا نقص نیست . خجالتی بودن کودک به راحتی با تشویق و تربیت والدین قابل برطرف شدن است . در برخی از فرهنگ ها کمرویی و خجالتی بودن کودک ستایش نیز میشود و والدین به صورت ناخودآگاه یا خودآگاه  فرزند خود را خجالتی تربیت می کنند . بسیاری از این والدین سر و صدا کردن و شیطنت کودک را ناپسند و بی ادبی می پندارند و به جای داشتن کودک مودب او را خجالتی تربیت می کنند.

خجالت چیست ؟

 از نظر علمی احساس خجالت، یك واكنش طبیعی نسبت به افراد یا محیط‌های جدید است كه در حقیقت تركیبی از حس ترس و كنجكاوی را در خود دارد. به طور مثال شیرخواران و نوزادان یه صورت غریزی با دیدن غریبه‌ها روی‌شان را برمی‌گردانند یا گریه می کنند . این واکنش علاوه بر اینکه سبب گرفتن توجه از والدین می شود در راستای بقای کودک و در امان ماندن از خطر نیز بسیار حیاتی است.

 

نشانه های کودک خجالتی

 

رفتارهایی مانند زیر را اغلب مشاهده می کنیم:

 

خجالتی بودن كودكان بین1 تا 3 ساله  به این صورت است که به زمین نگاه می‌كنند و به پدر یا مادرشان می‌چسبند و حتی ممكن است در این شرایط به مكیدن انگشت شست بپردازند که این خود نشانه ای ازخجالتی بودن کودک است .برای درمان خجالتی بودن کودک 2 ساله میتوان او را به ارتباط با دیگران و جدا شدن از والدین و داشتن استقلال تشویق کرد.

 اما بیشتر بچه‌ها قبل از 3 سالگی به راحتی با همه ارتباط برقرار می‌كنند و به‌نظر بسیار اجتماعی می‌آیند و کودکان منزوی نیستند اما بعد از این سن، ترس بیشتر كودكان از غریبه‌ها شروع می‌شود و آن‌هاحس خجالت و شرمندگی را یاد می‌گیرند.

 

 برای درمان کودکان میتوان از مشاوران روانشناسیکودک و نوجوان از طریق مشاوره تلفنی و حضوری استفاده کرد.



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


روانشناس کودک
سه شنبه 25 مهر 1396 ساعت 13:8 | بازدید : 293 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

تاثیر مشاوره روانشناسی بر روند تربیت کودکان

تربیت کودکان کاری بسیار بغرنج برای والدین است که میتواند هم بسیار ساده باشد و هم میتواند به یکی از چالش های والدین تبدیل شود و مقدار زیادی انرژی و وقت از پدر و مادر بگیرد

 

 

دلایلی که میتواند منجر به این اتفاق شود میتوان به صورت زیر نام برد

 

 

 

با توجه به مسائل فوق باید دقت داشت تا راهی را برگزید که هر خانواده با شرایط خود بتواند از عهده چالش های پیش آمده بر آید

 

 

متاسفانه به خاطر فرهنگ غالب و طرز فکر بسیاری از افراد جامعه لزوم مراجعه به روانشناس و مشاوره با او را درک نکرده و در موارد نادر و بسیار سخت شاید به مشاور مراجعه کنند غافل از اینکه مراجعه به روانشناس و مشاور میتواند به صورت فعال بسیاری از درگیری های ذهنی و وقتی و هزینه ای را کاهش داده و اتفاقا بسیار مفید باشد

 

 

 

نقش والدین در تربیت نوجوانان و کودکان

 

برای تربیت کودکان نیز همینطور است مراجعه بهروانشناس نوجوان و کودک میتواند بسیار مسیر پرورش کودک را راحت تر از گزشته نموده و حتی محیط خانواده را نیز آرام تر نماید

 

 

البته روانشناس متخصص کودک و نوجوان میتواند ارتباط بهتری با کودک برقرار نماید و حتی در مواقعی که کودک دچار اختلالاتی است درمان را نیز پیگیری کند

 

 

در بسیاری از مواقع مشکلات مابین والدین و نوجوان ریشه در اختلالات وادین دارد و تمرکز پدر و مادر بر کودک نه تنها مفید نبوده بلکه روز به روز شرایط را حاد تر میکند در این شرایط مراجعه به روانشناس کودک و خانواده میتواند راه چاره باشد

 

 

 

البته برای خانواده هایی که فرصت و شرایط مراجعه حضوری را ندارن میتوانن با روانشناس تلفنی و یا مرکز مشاوره تلفنی تماس گرفته و مسائل خود را مطرح نمایند و البته برای خدمات روانشناسی غیر حضوری امکان مشاوره تلفنی تخصصی کودک و نوجوان وجود دارد و مراکزی این خدمات را به صورت تخصصی ارائه میکنند .

 

 


موضوعات مرتبط: کودک , نوجوان , خانواده , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


داشتن کودک مودب
شنبه 22 مهر 1396 ساعت 17:0 | بازدید : 319 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

داشتن کودک مودب

همانطور که میدانیم روش های تربیتی کودک در دنیای امروز بسیار گسترده و پیچیده شده است. پس میتوان گفت که پرورش کودکان بسیار سخت تر شده است. والدین باید در میان تمامی این اطللاعات و روش ها بهینه ترین و کاربردی ترین متد ها را شناسایی و برای تربیت کودکان به کار بگیرند. در این میان کمک گرفتن از روانشناس کودک می تواند به صورت چشمگیری به والدین کمک کند.

 

خواست والدین از نتیجه تربیت کودک

در این بین مودب بودن کودک برای خانواده ها بسیار مهم است . بطوری که برخی والدین کودک کم رو و خجالتی در عین حال مودب را به کودک بازیگوش ترجیح می دهند. لازم به ذکر است که داشتن کودک کم رو و کودک با ادب بسیار به یکدیگر شبیه هستند.

یکی از مواردی که باعث خجالتی شدن فرزند می شود باید ها و نباید هایی است که والدین به صورت افراطی به آنها گوشزد می کنند . در این مورد نیز بهتر است که والدین به جای استفاده از نباید ها مانند نکن ، نشین ، نرو ، و ... از تشویق جهت انجام کار هایی مانند به جای آن کار این کار را بکن ، بهتر است کمی صبر کنی و ...

 

پس با کودک چگونه برخورد کنیم

هر چند برای تنبیه کودکان  در برخی موارد به صورت صحیح نیاز است ولی همواره تشویق کردن بسیار موثر تر واقع می شود. کودکان شیفته آن هستن که به آنها توجه شود و از هر راهی این توجه را حاضرند که جلب کنند. اگر این توجه را به صورت تشویق به آنها بدهیم کودک به گونه ای تربیت می شود که سعی می کند آن توجه را با تشویق شدن های دیگر بدست آورد.

نقش والدین در تربیت کودک این است برای اینکه کودکان مودب داشته باشند باید در درجه اول خودشان با آنها مودبانه حرف بزنند .

شما می توانید از طریق مشاوره تلفنی کودک روش های تربیت کردن کودک مودب و نحوه مودبانه حرف زدن با کودک را از مشاوران روانشناس کودک بپرسید.

 


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


جلوگیری از ترک تحصیل نوجوان و افت تحصیلی نوجوانان
چهار شنبه 19 مهر 1396 ساعت 19:40 | بازدید : 350 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

جلوگیری از ترک تحصیل نوجوان و افت تحصیلی نوجوانان

 

طبق آمار سازمان همکاری اقتصادی و توسعه جهانی ، سالانه از هر 2 نوجوان در حال تحصیل یکی ادامه تحصیل را رها می کند. جالب است که در این میان افت تحصیلی دانش آموز نقش بسیار کمی دارد و اغلب دانش آموزان ترک تحصیل کرده دارای هوش تحصیلی متوسط رو به بالایی هستند.

 

چرا این نوجوانان ترک تحصیل می کنند؟

 

دلایک رها کردن تحصیل دانش آموزان در کشور های پیشرفته و در حال توسعه آیا با هم فرق می کند؟

 

راه های جلوگیری از ترک تحصیل نوجوانان چیست؟

 

یکی از مهمترین دلایل ترک تحصیل موضوع افسردگی می باشد.  برخی از نوجوانان به دلیل شرایط خانوادگی و اجتماعی و حتی برخی از آنها به دلایل اقتصادی دچار افسردگی می شوند و هدف مشخصی را دنبال نمی کنند .

 میلشان برای چیز های خوبی که در گذشته می خواستند را از دست می دهند و آینده خود را به خطر می اندازند .

 

در حال حاضر موضوع افسردگی شیوع بیشتری بین نوجوانان داشته است بطوری که میتوان گفت اغلب نوجوانان دچار سردرگمی برای اهداف و زندگی آینده خود است. 

 

تکنولوژی نیز به شدت یافتن این سردرگمی دامن میزند . بطور مثال دیده می شود که پدیده افسردگی در بین نوجوانان در شبکه های اجتماعی به صورت یک امر مثبت تلقی می شود و نوجوانان برای دریافت توجه به راحتی خود را مانند افراد افسرده ، شکست خورده ، نا توان و بدبخت نشان می دهند.

 

راهکار بسیار موثری که می توان به والدین پیشنهاد داد صحبت کردن با فرزندان است . پدیده افسردگی به حدی جدی است که سازمان بهداشت جهانی شعار سال 2017 خود را " بیا حرف بزنیم" جهت درمان افسردگی قرار داده است.

 

 صحبت کردن نباید به صورت نصیحت وار و یا با پرخاشگری یا توهین باشد چرا که ممکن است نتیجه برعکس بگذارد . باید در درجه اول فضای صمیمی ایجاد کنند و سپس به فرزندانشان اجازه دهند که حرف بزند. نیازی به تصحیح کلمات ، برخورد ، و یا در کردن اظهار نظرات نیست. فقط کافی است روبروی فرزند بنشینند و به حرف های او گوش دهند.

 

در صورت نیاز می توانید از مشاوره تلفنی برای دریافت راهکار ها ی مناسب جهت تشویق به ادامه تحصیل و جلوگیری از ترک تحصیل نوجوانان با مشاوران متخصص کودک و نوجوان تماس بگیرید. 


موضوعات مرتبط: کودک , نوجوان , خانواده , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


کودکان اوتیسم و درمان آنها
چهار شنبه 19 مهر 1396 ساعت 11:13 | بازدید : 305 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

نقش والدین در درمان کودکان اوتیسم

اکثر پدر و مادر ها در تشخیص اختلالات فرزندانشان ناتوان هستند . یکی از اختلالاتی که والدین آن را نمی بینند یا در بیشتر موارد نمی توانند در مورد فرزند دلبندشان قببول کنند اختلالت بیماری اوتیسم است. بیماران اوتیسم اغلب در برقرار کردن ارتباط چشمی دچار مشکل هستند.

در چنین شرایطی هرگاه پدر و مادر حدس زدند که از این لحاظ کودک‌شان مشکل دارد، باید از مشاوران روانشناس متخصص کمک بخواهند و منتظر بدتر شدن اوضاع، افزایش علایم یا از بین رفتن بیماری نباشند. درمان کودکان به مراتب آسان تر از نوجوانان و جوانان است . به طور کلی با بالا رفتن سن فرایند درمان اختلال اوتیسم مشکل تر می شود.

افرادی که بیماری اوتیسم دارند در صورت کنترل صحیح و درمان میتوانند به راحتی به  دانشگاه بروند و حتی شغل مناسبی نیز داشته باشند .

امروزه درباره بیماری اوتیسم تحقیقات فراوانی شده است و تا حد قابل قبولی علائم وعوارض و همچنین روش های کنترل و درمان بیماری اوتیسم نیز شناسایی شده اند. امروزه سنجش تشخیص اوتیسم به عنوان اورژانس روانپزشکی کودک حساب شده و به اغلب دانشجویان آموزش داده می شود .

یکی از مواردی که والدین برای درمان بیماری اوتیسم باید در نظر داشته باشند آرام کردن محیط خانه و کاهش عوامل استرس زا می باشد.والدین باید کودک خود را همانگونه که هست قبول کنند و او را با دیگر کودکان سالم مقایسه نکنند.

 کودکان دارای اوتیسم چون در برقراری ارتباط چشمی دچار مشکل هستند می توان از طریق سایر راه های ارتباطی همچون لمس کردن ، با لا بردن تن صدا و موسیقی توجه آنها را جلب کرد.

بهترین راه این است که والدین کودکان مبتلا به اوتیسم در اسرع وقت موارد مشکوک را با روانشناس متخصص کودکان در میان بگذارند تا با اتخاذ روش های همه جانبه و استاندارد بتوانند نوع بیماری اوتیسم را شناسایی و درمان کنند. در قدم اول والدین می توانند از طریق مشاوره تلفنی علائم بیماری اوتیسم که در کودکشان مشاهده می کنند با مشاوران در میان گذاشته تا راهنمایی های تخصصی بگیرند و در صورت نیاز به صورت حضوری مراجعه کنند.

روش های درمانی بیماری اوتیسم ترکیبی از گفتار درمانی ، رفتار درمانی ، فیزیوتراپی ، کار درمانی و تغذیه درمانی می باشد.

 


موضوعات مرتبط: کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


روش های درمانی بیش فعالی کودکان
دو شنبه 17 مهر 1396 ساعت 16:50 | بازدید : 274 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

تشخیص ، دلایل و درمان بیش فعالی در کودکان

 

کودکان بیش فعالی همه از شرایط یکسانی برخوردار نیستند چه از نظر شدت و ضعف بیماری و چه از لحاض محیط که در آن زندگی میکنند

 

بعضی کودکان متاسفانه به خاطر نبود امکانات و والدین آگاه هرگز کسی به مشکل آنها پی نبرده و این اختلا منجر به مشکلات زیادی برا آنها در طول مسیر رشد نوجوانی و جوانی میگردد و حتی در زمان بزرگسالی هم آن را همراه خواهند داشت

 

دلایل بیش فعالی در کودکان

 

دلایل بیش فعالی در اکثر موارد ژنتیکی بوده و البته موارد مربوط به تغزیه و مشکلات ساختاری نیز میتواند منجر به بیشفعالی گردد

 

درمان کودکان بیش فعال

 

درمان بیش فعالی باید از همان سنین کودکی آغاز شود و این مستلزم این است که تشخیص بیش فعالی در کودکان به موقه توسط والدین و یا روانشناس متخصص کودک انجام شود تا دوره درمان کودک آغاز شود ، درمان از روش های متفاوتی همچون رفتار درمانی ، بازی درمانی ، دارو درمانی و ... اتفاق می افتد کهصد البته همت والدین را می طلبد .

 

روانشناس کودکان بیش فعال

 

در مسیر درمان کودکان بیش فعال علاوه بر صبر و حوصله پدر و مادر باید یک روانشناس متخصص کودک همراه والدین باشد تا هم بتواند مسیر درمان را مشخص کند و هم با دادن آگهی به والدین از برخورد های غلط با کودک جلوگیری کند

از دیگر وظایف روانشناس کودک تعامل مستقیم با خود کودک بوده تا بتواند روند تغیرات را دنبال کرده و شرایط کودک را به درستی ارزیابی کند

 

 

میتوان برای روند درمان به مرکز مشاوره مراجعه کنید و یا از طریق مشاوره تلفنی حضور یک مشاور متخصص کودک و نوجوان را در کنار خود داشته باشید تا بتوانید مسیر درستی طی کنید . 

 

 

در این میان کودکان خودشان بیشترین سختی را تحمل میکنند و باید پدر و مادر آنها را درک کرد و در تمام شرایط در کنار آنها بمانند و نباید تحت تاثیر پرخاشگری های بعضی کودکان کنترل رفتار خود از دست دهند و با کودک برخورد غلط و از روی خشم انجام دهند .


موضوعات مرتبط: کودک , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


چگونه کودکان پرخاشگر را کنترل کنیم
یک شنبه 9 مهر 1396 ساعت 9:58 | بازدید : 318 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

نحوه رفتار با کودک پرخاشگر

 

چگونه با کودک پرخاشگر رفتار کنیم ؟ 

دلایل بد رفتاری کودک و نوجوانان چیست ؟

کودک عصبی را چگونه آرام کنیم ؟

نحوه برخورد با کودک پرخاشگر چگونه است ؟

 

چگونه با کودک پرخاشگر رفتار کنیم

چگونه با کودک پرخاشگر رفتار کنیم

 

 

تربیت کودکان شاید یکی از مهمترین دغدغه های والدین و مخصوصا مادران باشد تا اآنجا که وقت و انرژی بسیار زیای برای آن میگزارند ، اما یکی از مشکلاتی که معمولا والدین با آنها روبرو هستند عدم توانایی ارتباط و کنترل صحیح کودکان عصبی و پرخاشگر است ، به نحوی که بعضا نمیتوانند اعمال تربیتی خود را مدیریت کرده و کنترل خود را در مقابل رفتار های کودک از دست میدهند . مثلا در مواردی  معمولا کودکان ۳ ساله لجبازی میکنند و حتی امکان کتک زدن والدین و دیگران وجود دارد که پدر و مادر نیز عصبی شده و رفتار های نادرست انجام میدهند  و در این حالت والدین نسبت به این اتفاق ناراحت و ناامید میشوند .

نا امیدی از تربیت صحیح فرزند فقط کار را خراب تر میکند ، والدین باید با شکیبایی و برخورد صحیح و علمی بتوانند اختلالات و مشکلات کودک را بر طرف کنند .

 

دلایل شایع پرخاشگری در کودکان

برای پرخاشگری و خشم در کودکان دلایل متعددی وجود دارد اما شاید بتوان این دلایل را به صورت زیر طبقه بندی کرد تا بتوان بر این اساس در صدد یافتن دلایل منحصر به فرد پرخاشگری کودک خود برآیید .

  • رفتار والدین با کودک : 

    هر کودک پرخاشگری  می تواند یک الگوی رفتاری پرخاشگری و خشونت داشته باشد . به عبارتی می توان گفت کودک پرخاشگری را با الگوپذیری از والدین یاد می گیرد . گاهی رفتار پرخاشگرانه ی کودکان ناشی از رفتار نادرست والدین با کودک و یا با یکدیگر است که باعث بروز عصبانیت و خشم در کودکان می شود .

  • دوره های مختلف زندگی کودک :

    کودک پس از گذار از سنی به سن دیگر ممکن است دچار تغییراتی در برخورد و رفتار خود شود . مثلا تغییر کودکی به نوجوانی امکان دارد خصوصیات اخلاقی کودک تغییر کرده و برای والدین قابل پذیرش نباشد و آن ها انتظار همان کودک سابق راداشته باشند که این می تواند منجر به   پرخاشگری در کودک شود .

  • تغییرات فیزیکی کودک :

    ورود کودک از سنی به سن بالاتر با تغییرات فیزیکی همراه است که ممکن است پذیرش آن برای کودک کمی سخت باشد و این نمود این تغییرات را به صورت پرخاشگری و عصبی شدن در مقابل دیگران بروز دهد .

  • تغییرات روحی کودک :

    هر کودک با توجه به رشد و شخصیت خود  دارای نیازهایی است که با ورود به سنین بالاتر این نیاز ها تغییر می کنند . اطلاع نداشتن و عدم آگاهی والدین نسبت به این تغییرات و نیاز های جدید کودک باعث می شود کودک احساس کند که والدین او را درک نمی کنند و همین باعث بروز عصبانیت و پرخاشگری در کودک می شود .

  • شرایط متفاوت محیط رشد کودک :

    محیط رشد و پرورش کودک تاثیر زیادی بر نوع برخورد و به طور کلی شخصیت کودک می گذارد .  نابسامانی های خانواده از جمله مساله ی طلاق ، درگیری و اختلاف و محیط های زندگی به دور از مسالمت ؛ یکی از عللی است که می تواند از عوامل دیگر ایجاد خشونت در قالب پرخاشگری کودک باشد .

 

چگونه با کودک پرخاشگر رفتار کنیم

چگونه با کودک پرخاشگر رفتار کنیم

 

راه حل های کنترل پرخاشگری کودکان

برای‌ درمان‌ , و مهار پرخاشگری‌ در کودکان‌ اولین‌ گام‌ این‌ است‌ که‌ نوع‌ پرخاشگری‌ و خشونت آن ها و علت‌ آن‌ را طبق توضیحاتی که در بالا ارایه شد تشخیص و شناسایی‌ کرده و رفتار کودک را به طور دقیق بررسی کنیم .

  1. بررسی دقیق و علمی رفتار کودک : 

    کودک خود را به عنوان یک موضوع مهم مورد بررسی قرار دهید و بهترین راه استفاده از دانش روانشناسی است که البته بهتر است به دانش خود اکتفا نکنید و به صورت دوره ای از مشاوران متخصص کودک و نوجوان کمک بگیرید .

  2. حفظ آرامش و کنترل در برخورد با کودک : 

    مهمترین نکته در کنترل شرایط حفظ آرامش است ، اینکه رفتار کودک نتواند شما را عصبی و نا امید کند . پس همیشه در جایگاه والدین با کودک مقابله به مثل نکنید .

  3. همدلی کردن با کودک : 

    مسائل و مشکلات را از دید کودک بررسی کنید و اورا درک کنید تا احساس هم دلی با شما داشته باشد و نقش بازجو را برای او بازی نکنید .

  4. لحن آرام در سخن گفتن با کودک :

    آیا نحوه صحیح صحبت کردن با کودکان و نوجوانان را میدانید ؟ در صحبت کردن آرام و متین باشد تا هم به کودک نشان دهید که تحت تاثیر پرخاشگری های او قرار نگرفته اید و هم تسلط خود را بر او و شرایط نشان دهید تا کودک بتواند به شما اعتماد کرده و گوش کند .

  5. کودک را نصیحت نکنید : 

    نصیحت کردن همیشه فقط کار را خراب تر میکند ، کودک شما به نصیحت نیاز ندارد او به کمک نیاز دارد .

  6. عادلانه و منصفانه با کودک برخورد کنید : عادل و منصف بودن در رفتار با کودک این است که در شرایط و مسائل مختلف علاوه بر دید عاقلانه و عاقبت اندیش خود انرژی و لذت های کودک و نوجوان را نیز در نظر بگیرید ، دوران کودکی و نوجوانی خود را به یاد بیاورید .
  7. افزایش آگاهی در مورد رشد و تربیت کودکان : 

    همیشه افراد دانا و آگاه میتوانند چالش های خود را به بهترین و آرام ترین راه ها رفع کنند ، پس برای سلامت روان خود و خانوداه تان بیشتر بدانید و برای پاسخ به سوالاتی همچون چگونه با کودک پرخاشگر رفتار کنیم ؟ مطالعه کنید و حتما از مشاوران و پزشکان روانشناس استفاده کنید و حتی اگر وقت مراجعه ندارید به صورت دوره ای از مشاوره تلفنی بهره مند شوید .

تکنیک‌هایی لازم برای کنترل پرخاشگری در محیط خانواده

۱- صمیمت، صمیمیت در خانواده امری لازم و ضروری است زیرا سهم مهمی در کاهش خشونت در خانواده دارد بسیاری از رفتارهای خشونت‌آمیز به این دلیل است که صمیمیت بین طرفین وجود ندارد. صمیمیت هنگامی افزایش می‌یابد که افراد خانواده درامور زندگی با یکدیگر مشارکت داشته باشند. همچنین اعتماد و اطمینان در مشارکت بین اعضای خانواده باعث صمیمیت می‌شود.

۲- تأمل و سکوت، یکی از بهترین راه‌های کنترل خشونت در خانواده کنترل رفتار خویشتن در مواقعی است که یکی از اعضای خانواده به تحریک دیگری بپردازد. بهترین شگرد در این هنگام آن است که دیگران سکونت اختیار کنند تا آن فرد هم آرامش پیدا کند سپس در یک فرصت مناسب با هم به بحث و بررسی بپردازند.

۳- تخلیه یعنی اینکه به طور مستقیم جواب خشونت را ندهیم. تحقیقات جدید نشان می‌دهد که پرخاشگری حلاکی و حتی فیزیکی علاوه بر اینکه خشم را کاهش نمی‌دهد بلکه باعث افزایش آن نیز می‌شود. ۴- مدل پرخاشگری غیر پرخاشگرانه (قدم زدن و…)، تحقیقات نشان داده که افرادی عادی که پرخاشگری خود بدون رفتار پرخاشگرانه بروز دادند بعد از این کار سطح کمتری از پرخاشگری را داشته‌اند ولی به طور کل این روش هم زیاد مؤثر نیست.

۵- تنبیه، درطول تاریخ یکی از وسایل اجتماعی برای کم کردن میزان خشونت تنبیه بوده‌است که توسط آن جلوی تجاوز، خشونت و دیگر رفتارهای پرخاشگرانه را می‌گرفتند ولی در حال حاضر علما معتقدند که تنبیه به طور موقت جلوی خشونت حاضر را می‌گیرد و برعکس در طولانی مدت به طور مستقیم باعث تقویت آن می‌شود درحال حاضر تنبیه بدنی از طرف سازمان بهداشت جهانی ممنوع شده‌است.

۶- صحبت کردن در مورد مشکل، بهترین روش برای کاهش پرخاشگری صحبت کردن در مورد آن است این تکنیک به طور عملی به دو صورت عملی است ولی اینکه در لحظه‌ای که پرخاشگری به حد اعلای خود می‌رسد یکی از طرفین سکوت اختیار کند و سعی کند غائله را ختم کند ولی بعد از اینکه طرفین آرام شدند و مدتی نیز گذشت با خونسردی مطالب را با یکدیگر در میان می‌گذارند و آن را حل و فصل می‌کنند.

درمان پرخاشگری:

برای درمان پرخاشگری گام اول شناخت و ریشه یابی علت یا علل پرخاشگری است با شناخت این عوامل می‌توان همکاری‌های لازم را برای کاستن از میزان و شدت پرخاشگری ارائه نمود مانند سرگرم نمودن فرد مهر و محبت و دلجویی آموزش تنهایی فکرکردن صبر و متانت نشان دادن در مواقع پرخاشگری تشویق جهت استحمام وروش گرفتن اجرای عدالت در منزل برآورده کردن نیازهای کودکان و نوجوانان مساعد ساختن جو آزادی‌های کنترل شده جلوگیری از توهین و ناسزا گفتن به آنها یا مقابله به مثل نکردن با آنها جلوگیری از تهدید و ترساندن الگوهای خوب را به آنها نشان دادن رهنمودهایی در مورد سازش و جوشش با دیگران تشویق به بازی‌های گروهی و رعایت بتراکت و قوانین در زندگی با دیگران عادت دادن به آنا به گذشت یاد دادن انتقاد صحیح به آنها جهت تخلیه و سبک شدن و آرامش یافتن و در پایان چنانچه رعایت عوامل فوق تأثیری نداشت می‌توان از عوامل دیگری مانند توبیخ اخطار تحکم علامت مقابله به مثل تنبیه و قهر و… استفاده نمود.

 

راه حل های عملی برای تربیت این کودکان

اگر پرخاشگری های کودک تلافی جویانه است بایستی کودک را از آزار و اذیت کردن دور کنیم تا مجبور نباشد برای تلافی و انتقام، افراد دیگر را اذیت کند.اگر کودک شما سعی می کند پرخاشگری را وسیله جلب توجه قرار دهد باید راه های دیگری را برای شاخص شدن به او نشان دهیم تا ناچار نباشد از روش خشونت برای جلب توجه استفاده کند.

گاهی احساس فقدان، کودکان را عصبانی و خشن می کند. اگر این فقدان جایگاه عاطفی کودک باشد سخت تر می تواند آن را درک کند تا از دست دادن یک اسباب بازی. روان شناسان دلایل پرخاشگری را اغلب بیرونی می دانند. اگر کودکان شما به این حد از پرخاشگری رسیده اند توصیه می شود رفتار و روش های خود را نیز بررسی کنید. شاید شما هم تغییراتی در رفتار خود داده اید که کودک احساس افسردگی می کند. اگر او احساس کمبود توجه می کند و فکر می کند دوستش ندارید، سعی کنید با رفتار خودتان این حس را از بین ببرید.

یک برنامه ضدقلدری داشته باشید

اعمال محدودیت برای کنترل پرخاشگری از توصیه هایی است که مشاوران خانواده و روان شناسان کودک پیشنهاد می کنند. مثلا چیزی را به کودک می دهید که باید بدهید و او با صدای معمولی درخواست کرده است، یا این که در صورتی او را به یک گردش روزانه ببرید که رفتار رضایت بخشی از خود نشان داده است و... .

زورگویی و عاقبت آن

رفتارهای پسندیده را بوضوح تشریح و پاداش ها و کیفرهای آنها را بیان کنید. برای خوش خلقی و بد خلقی، پاداش ها و تنبیه هایی در نظر بگیرید. سعی کنید آگاهی کودک را به رنجی که بر اثر پرخاشگری او در افراد یا حیوانات به وجود می آید، افزایش دهید و به او بفهمانید که این رفتار چه عاقبتی دارد. اگر کودکان به هم پرخاشگری می کنند از کودک مورد خشونت قرار گرفته دلجویی کنید، نه از کودک پرخاشگر.

انجام تمرین های آرامش بخش

رفتارهای منطقی و آرام کودکتان را تشویق و خیلی به آن توجه کنید.
فیلم های خشن یا بازی های جنگی و... را با جایگزین های جذاب دیگر عوض کنید.
روش درست جذاب شدن و زرنگی را با حرف زدن و الگو معرفی کردن در واقعیت یا داستان به او یاد دهید.
هرچه مشاجره، کشمکش و... کمتری در خانه رخ دهد، فرزندتان میل به آرامش بیشتری نشان خواهد داد.
با او منطقی باشید و در برابر او به زور متوسل نشوید تا او به جبران رفتار شما با دیگران قلدری نکند.
ارتباط با مدرسه فرزندتان را بیشتر کنید تا کودکتان بداند مراقبش هستید.

 

نکته :

در بعضی از موارد پرخاشگری و خشم کودکان به دلیل مشکلات افسردگی و بیش فعالی در کودکان میباشد که به دلیل بروز این گونه رفتار های متناقض با تصورات ما از کودک منجر میشود والدین هرگز به مشکل اصلی پی نبرند ، برای اطلاع بیشتر از این مساعل دو مقاله زیر را بخوانید .

روانشناسی کودکان افسرده <(کلیک کنید)

بیش فعالی در کودکان <(کلیک کنید)


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


درمان افسردگی کودکان و نوجوانان
سه شنبه 28 شهريور 1396 ساعت 10:28 | بازدید : 365 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

کودک افسرده

 

نشانه ها و درمان افسردگی در کودکان و نوجوانان

 
شاید زمانی بشنویم کسی دچار افسردگی است به فکرمان خطور نمی‌کند که شخص بیمار کودک یا نوجوانی باشد، اما باید گفت که کودکان و حتی نوزاداننیز دچار افسردگی می‌شوند.

مورد با اهمیت در افسردگی کودکان این است که ما افسردگی را در دوران شاد کودکی بعید می‌دانیم، گاهی به علائم و نشانه‌های آن دقت کافی نمیکنیم و آن نشانه‌ها را به گونه‌ای غلط تعبیر می‌کنیم، مثلا کم حرفی و منزوی بودن کودک در جمع را نشانه خجالت و کم رویی او می‌دانیم یا پرخاشگری ، خشم و تندخویی کودکان را به تربیت غلط مرتبط می‌سازیم، در حالی که این علائم می‌توانند از وجود افسردگی در فرزندمان خبر دهند.

 

رفتار کودکان افسرده

بعضی نشانه های افسردگی در کودکان و نوجوانان براحتی قابل تشخیص نیست و باید آنها را با دقت در حرکات و گفتار کودک و هنگام گفتگو با او فهمید، مثل اعتماد به نفس پایین همراه با احساس گناه به طوری که همیشه به دلیل کارهایی که انجام می‌دهد، عذرخواهی ‌کند یا خودش را مقصر بداند در حالی که به او ربطی ندارد و در واقع مشکلی نیز به وجود نیامده.

 

چگونگی تشخیص افسردگی در کودک و نوجوان

کودکان هرگز خودشان نمیتوانن نسبت به مشکلاتی که دارند آگاهی پیدا کنند و یا حتی بتوانند آن را توضیح دهند از این رو والدین باید هشیار باشند و همچنین با افزایش سطح آگاهی و دانش خود از طرق مختلف دید دقیقی نسبت به شرایط فرزندشان پیدا کنند 

از راه های افزایش آگاهی والدین : مطالعه ، شرکت در کارگاه های تربیتی ،مشاوره با روانشناسان متخصص کودک و دیگر راه های مفید است ، البته در شرایط خاص و زمانی که دسترسی به منابع اطلاعاتی وجود ندارد و با توجه به علائم احساس نگرانی وجود دارد میتوان در مورد نشانه ها و علائم با مشاوره تلفنی کودک و نوجوان مشورت کرد و اقدامات لازم اولیه را انجام دارد


برای درمان افسردگی در کودکان و نوجوانان چه باید کرد

وجود علائم مشکوک در فرزند شما می‌تواند نشانه افسردگی او باشد، اما قبل از این‌که بخواهید خود تشخیص دهید از یک متخصص و روانشناس بخواهید تا به شما راهنمایی دهد ، چرا که علائم رفتاری و گفتاری در کودکان بسیار پیچیده است و به دلیل شناخت کم آنها از احساسات درونی خودشان نمی‌توانند براحتی حس و حالی که دارند را بروز داده یا برای شما توصیف کنند، به همین دلیل اگر چند علامت مشکوک را در فرزند خود دیدید، بهتر است قبل از هر چیز با یک متخصص روان‌شناسی کودک مشورت کنید تا بتوانید دلیل رفتار‌های او را بیابید و از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کنید.

منبع : هیروو بلاگ


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


سند ۲۰۳۰ یونسکو
پنج شنبه 28 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 358 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )
سند 2030 یونسکو

سند ۲۰۳۰ یونسکو

با توجه به حاشیه ها و مشکلات مربوط به اجرای این سند در ایران و همچنین هدف بودن جامعه کودک و نوجوان در این سند ، لازم دیدیم ترجمه بخشی از این سند را بدون دخل و تصرف برای مطالعه والدین قرار دهیم.

سند ۲۰۳۰ یونسکو  یک دستور کار  در راستای توسعه پایدار جهت دستیابی به اهداف  بلند پروازانه، آرمانی و جهانی برای از بین بردن فقر از طریق توسعه پایدار تا سال ۲۰۳۰ است.

این سند در سپتامبر ۲۰۱۵ به تصویب رسید و جامعه بین المللی پی برد که برای دستیابی به ۱۷ هدف اصلی این دستور کار ، قسمت آموزش و پرورش بسیار حیاتی است.  در این راستا هدف شماره ۴ این سند اشاره به توسعه پایدار آموزش دارد و با شعار  ” اطمینان  از فراگیر شدن آموزش با کیفیت و ایجاد فرصت های یادگیری مادام العمر برای همه ” برای  ایجاد جهانی بهتر در افق ۲۰۳۰ تلاش می کند .

 

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

این سند از نمونه های قبلی  پیشی گرفته و در راستای نیاز های ابتدایی آموزش برای عموم به طور جدی قدم برداشته است .

سند 2030 یونسکو

۱۰ هدف اصلی برنامه ۴ سند ۲۰۳۰ یونسکو

۴٫۱ آموزش بین المللی ابتدایی و متوسطه :

تا سال ۲۰۳۰، اطمینان حاصل شود که همه دختران و پسران  آزادانه و مناسب ، به صورت کیفیت محور و با تکیه بر آموزش  بهینه  به تحصیل بپردازند .

۴٫۲ آموزش در اوایل دوران کودکی و پیش دبستانی:

تا سال ۲۰۳۰، اطمینان حاصل شود که همه دختران و پسران  میتوانند در دوران اولیه زندگی و پیش دبستانی آموزش ببینند تا بدین صورت برای تحصیلات دوره ی ابتدایی آماده شوند .

۴٫۳ دسترسی عادلانه به آموزش و پرورش فنی و حرفه ای

تا سال ۲۰۳۰ ، اطمینان از دسترسی برابر برای مردان و زنان به  یک آموزش و پرورش فنی و حرفه ای مقرون به صرفه با کیفیت فنی بالا.  از این جمله می توان به  تحصیلات دانشگاهی  اشاره کرد .

 

 

۴٫۴ مهارت مربوط به انجام کار های مناسب:

 تا سال ۲۰۳۰ ، باید تعداد جوان ها و افراد میان سال دارای مهارت ، شامل مهارت های  تکنیکی و حرفه ای  در راستای کسب شغل مناسب و کارافرینی  افزایش یابند .

۴٫۵ برابری جنسیتی

تا سال ۲۰۳۰ ، از بین بردن نابرابری جنسیتی در آموزش و تضمین دسترسی برابر  به تمام سطوح آموزش های حرفه ای برای اقشار آسیب پذیر، از جمله افراد معلول، مردم بومی و کودکان در موقعیت های آسیب پذیر.

۴٫۶سواد آموزی جوانان و بزرگسالان

تا سال ۲۰۳۰، اطمینان حاصل شود که تمام جوانان و اغلب  بزرگسالان، مردان و زنان، سواد نگارش  و حساب  داشته باشند.

۴٫۷ آموزش و پرورش در راستای توسعه پایدار وحقوق شهروندی جهانی

تا سال ۲۰۳۰ ، اطمینان حاصل شود که تمامی  افراد در راستای ارتباط با دیگران ، آموزش های مناسب از قبیل سبک زندگی ، حقوق انسانی ، برابری جنسیتی ، فرهنگ صلح آمیز و بدون خشونت و حقوق شهروندی  با توجه به تفاوت های فرهنگی هر جامعه  را ببینند .

سند 2030 یونسکو

۴٫A محیط های یادگیری موثر

ساخت و ارتقاء امکانات آموزش و پرورش برای  کودکان، افراد ناتوان و حساس  جنسیتی و ارائه محیط آموزشی امن، بدون خشونت ، فراگیر و موثر برای همه .

۴٫b بورسیه

تا سال ۲۰۲۰ ، امکان ایجاد فضای مناسب جهت آموزش دانشجویان کشور های در حال توسعه و توسعه نیافته  در داخل بستر کشور های  توسعه یافته  برای کسب مدارج بالاتر در زمینه های آموزش های حرفه ای ، فناوری اطلاعات و ارتباطات، دروس فنی و مهندسی و برنامه های علمی دیگر.

۴٫c معلمان و مربیان

تا یال ۲۰۳۰ ؛ اطمینان از افزایش تعداد معلمان متبهر و واجد شرایط ، با همکاری های بین المللی برای آموزش به آنها ، به ویژه در کشور های در حال توسعه و توسعه نیافته.

امید است بتوان با توجه به دغدغه مهم توسعه پایدار در آموزش سندی بومی و مناسب با فرهنگ ایرانی-اسلامی توسط صاحب نظران و اندیشمندان تدوین شده و توسط دولت مردان اجرا گردد.

 

 مشاوره تلفنی

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم
پنج شنبه 25 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 338 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )
دندان قروچه ، فشرئن دندان ها به هم

دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم

دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم از مسایلی است که می تواند دلایل مختلفی در کودکان داشته باشد. وقتی کودکی به طور مداوم دندان هایش را به هم می فشارد یا می ساید ، دچار عادتی شده است که آن را دندان قروچه ( بروکسیسم ) می نامند .

 

والدین نباید این حالت را یک حالت آزار دهنده محسوب کنند ، زیرا ممکن است با گذشت زمان تاثیرات جدی روی دندان ها و فک ها ایجاد کند .

 

کودکی که شب ها دندان هایش را به هم می فشارد در طول روز نیز این کار را انجام می دهد . برای ترک این عادت بهتر است ابتدا در طول روز جلوی آن گرفته شود .

 

دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم 4

 

آرامش تدریجی را به کودک بیاموزید .

 

وقتی کودک مضطرب و خسته است ، ماهیچه های صورت و فک خود را منقبض می کند و دندان هایش را به هم فشار می دهد . در برخی از کودکان این فشار دادن ، به تدریج به ساییدن مداوم دندان ها تبدیل می شود . کودک این رفتار را تا از میان رفتن فشار روانی ادامه می دهد اما به تدریج رفتار یاد شده به شکل عادت در می آید و دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم را خواهد داشت .

 

به کودک بیاموزید تا آرام شود . اگرچه او دچار انقباض ماهیچه های صورت است ، ولی باید روش کسب آرامش را برای کل بدن فرا گیرد .

 

بر روی تمرین های شل کردن ماهیچه های صورت تاکید کنید . وقتی کودک در شل کردن کل بدن خود مهارت یافت ، روی ماهیچه های صورت ، تمرکز کنید . کودک را مجبور کنید تا چندین بار در روز ، روی شل کردن صورتش تمرین کند .

برای جلوگیری از دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم با دندان پزشک مشورت کنید .

کودک را نزد دندان پزشک ببرید و در مورد دندان قروچه با او صحبت کنید . دندان پزشک ابتدا وضعیت مفصل تمپورو مندیبولار را بررسی می کند ؛ زیرا اشکالات این مفصل می تواند در ایجاد این مشکل نقش داشته باشد .

1دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم

دندان پزشک ممکن است با توجه به سن کودک و میزان آسیب به مینای دندان ها ، یک محافظ پلاستیکی تجویز کند که شب ها در دهان کودک گذاشته شود.

 

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

آگاهی را به کودک بیاموزید .

این تمرین ها هوشیاری کودک را به دندان ساییدن ، افرایش می دهند :

 

۱ – اثر آینه . کودک را مجبور کنید تا به چهره خود در آینه بنگرد و حالت صورت خود را در هنگام فشردن دندان ها برهم مشاهده کند . از او بخواهید تا در همین حالت ، سومین تمرین آرامش تدریجی را انجام دهد . آیا با این تمرین چهره اش تغییر می کند ؟ او را به انجام هر دو فعالیت ( فشردن دندان ها و برهم و کسب آرامش تدریجی ) وا دارید تا منظره صورت خود را در جریان هر دو حالت ببیند .

 

۲ – تمرین : تمرین های بالا باید تا زمانی انجام گیرد که کودک ، کاملا از عادت ناپسندش آگاه شود ، و بتواند در هر زمانی که مرتکب آن عمل شد ، چهر ه ی خود را مجسم کند .

 

دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم 3

 

برای کودک انگیزه ایجاد کنید .

 

در کنار کودکتان بنشینید و فهرستی از علت هایی را که بر اساس آن ها ترک این عادت ضروری است ، در اختیار او بگذارید . این فهرست را می توانید از منابع گوناگونی نظیر اثر آینه ، پاداش هایی که به کودک وعده می دهید و بخش مهمی را نیز در جریان مشورت با دندان پزشک ، تهیه کنید .

 
برای ترک دندان قروچه پاداش تعیین کنید .
 

مدت زمان خاصی مانند یک دوره از تعطیلات را که برای چندین روز متوالی در کنار کودک خود هستید ، انتخاب کنید . به کودک بگویید که اگر بتواند برای پانزده تا سی دقیقه ( هرچه سن کودک بیشتر باشد . زمان بیشتری تعیین کنید . ) دندان هایش را بر روی هم نساید ، یک علامت دریافت خواهد کرد .

 

در آغاز ، می توانید به هر سه یا چهار علامت یک پاداش اختصاص دهید ؛ اما به تدریج این رقم را افزایش دهید .

 
تنفس با دهان باز به کودک بیاموزید تا از دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم رهایی یابد .
 

هر گاه کودک را در حال فشردن و ساییدن دندان هایش مشاهده کردید ، او را مجبور کنید این تمرین را انجام دهد : برای سه دقیقه با دهان باز و به آرامی تنفس کند . پس از مدتی کودک خودش باید به این تمرین بپردازد . در این صورت ، تحسین را فراموش نکنید .

 

دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم 2

حالا روی دندان قروچه ی شبانه کار کنید .

پس از آن که کودک توانایی کنترل خود را در روز به دست آورد ، کار را بر روی این عادت در شب ، آغاز کنید . کودک را وادارید که هر شب قبل از به خواب رفتن ، تمرین های آرام کننده را انجام دهد .

از او بخواهید هر روز صبح بررسی کند که آیا احساس می کند که فک و دندان هایش در شب قبل ، تحت فشار بوده اند یا خیر . برای زیر نظر داشتن پیشرفت یک جدول طراحی کنید .

 

 
 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مقابله با اذیت کردن در کودکان
چهار شنبه 16 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 427 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

مقابله با اذیت کردن در کودکان

مقابله با اذیت کردن در کودکان و توضیح اینکه چگونه و با چه رویکردی می توانند در مقابل این مساله برخورد کنند و به دیگران چنین اجازه ای را ندهند از مسایل مهم و اساسی در تربیت کودکان و فرزندان است .

مهارت : قاطع بودن

از گروه بپرسید ” اذیت کردن ” چیست و چرا بعضی افراد ، دیگران را اذیت می کنند ؟

 

مقابله با اذیت کردن در کودکان

 

در مورد مقابله با اذیت کردن در کودکان به آن ها توضیح دهید :

گاهی اوقات ، افراد با خوش طینتی و نیت خوب ، یکدیگر را اذیت می کنند . آن ها ممکن است بعد از اینکه واقعا افتاده اید به شما بگویند ” زمین نخوری ” . آن ها با ابن نوع اذیت کردن ها سعی می کنند شوخی کنند ، هر چند معمولا این مساله برای کسی که اذیت می شود شوخی نیست .

وقتی افراد سعی دارند احساسات شما را جریحه دار کنند یا شما را عصبانی کنند نیت بدی دارند و شما را به قصد و منظور خاصی اذیت می کنند . اذیت کردن با قصد و منظور شامل فحش دادن ، تحقیر کردن و سایر انواع مسخره کردن است .

 

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

تشخیص چگونگی رفتار دیگران و مقابله با اذیت کردن در کودکان

به طور معمول به راحتی می توانید بگویید که آیا فردی با نیت بدی شما را اذیت می کند یا می خواهد شوخی کند . در هر دو صورت اگر دوست نداشته باشید که کسی شما را اذیت کند ، مشاوره این راه ها را برای شما پیشنهاد می دهد که انجام دهید :

مقابله با اذیت کردن در کودکان

 

  • نادیده بگیرید و نگذارید آن هایی که شما را اذیت کرده اند ار دیدن ناراحتی شما، خرسند شوند .
  • تصور کنید سپری دارید که از شما محافظت می کند و به همین خاطر اذیت های آن ها به شما اصابت نمی کند .
  • برای اینکه به افرادی که شما را آزرده و اذیت می کنند نشان دهید چیزی که آن ها می گویند برای شما اهمیتی ندارد ، بگویید ” خب ؟ “
  • شوخ طبع باشید و بدانید هیچ کس بی نقص نیست .

اگر کسی شما را اذیت کرد و فکر کردید که به کمک احتیاج دارید ، می توانید به فرد بزرگسالی بگویید واز او کمک بخواهید .

 

 مشاوره تلفنی روانشناسی

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

نظر شما درباره وبلاگ؟

خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 30
بازدید دیروز : 325
بازدید هفته : 393
بازدید ماه : 382
بازدید کل : 40907
تعداد مطالب : 160
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مشاوران هیروو و آدرس heiroo.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 160
:: کل نظرات : 2

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 30
:: باردید دیروز : 325
:: بازدید هفته : 393
:: بازدید ماه : 382
:: بازدید سال : 3704
:: بازدید کلی : 40907